Battlefield V Deneyimim

Ayrıca bu yaz BF'nin yeni bir oyunu çıkacaktı sanırım bilginiz var mı?
Seneye çıkacak sanırsam o. Almışken BF5 al artık. BF1 eskisi kadar pek oynanmıyor. BF1 oynamadıysan BF5 güzel gelecektir sana.
Geçen BF1 de doğar doğmaz ölüyordum, hile kullaniyordu herif. Duvarın içinden bile vuruyordu. 200-7 gibi bir skoru vardı adamın.
Aylar öncesinde bile vardı o ya. Ben bırakalı çok oldu. Saçmalık.

HDD'den çalıştırıyorsan normal, arada droplar giriyor bana da. Bir de DX11 ve Future Frame Rendering ayarını açman faydalı olacaktır.

Sorunun işlemciden olduğu apaçık ortada diskte bir sorun yok. Birkaç yüz metrekarelik haritaya 64 kişiyi koyarsan işlemci elbette patlar.

Sorunun işlemciden olduğu apaçık ortada diskte bir sorun yok. Birkaç yüz metrekarelik haritaya 64 kişiyi koyarsan işlemci elbette patlar.

Ortalamada aldığınız FPS değerleri 55-60 üstünde seyrediyorsa çok fazla takılmanıza gerek yok o kullanım değerlerine, ancak 20'li 30'lu değerlere çok sık bir şekilde düşüyorsa o kısımda, 12 nm R5 1600'ün RX 570'i gerçekten besleyememesi gerçekten çok tuhaf. Acaba ne gerekiyor o harita için 8/16 3700X falan mı? Merak ettim, o Underground'ı bir de ben deneyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı