Sizce BF4 veya 3 oynanır mı? Uçak sürme mekanikleri çok hoşuma gidiyor.
Pek 3 mü önerirsiniz 4 mü? Ayrıca 3 ve 4'te hile var mı? Videolarını izledim uçak mekanikleri vesaire hoşuma gitti. Büyük haritalı savaş oyunlarını seviyorum ve sanırım BF bu kulvarda en iyi.4 fena değil aslında alınabilir, bende duruyor ama hiç girmiyorum, ancak sıfırdan başladığınız zaman neredeyse yüzden fazla çeşit silahı zaman harcayıp açmanız gerekiyor, yoksa stok modifiyesiz silahlarla keyif almanız bir süre sonra can sıkıcı hale geliyor, oyun biraz da COD gibi hızlı bir oynanış sahip ayrıca, YouTube'dan birkaç tane oynanış videosu izleyin, hoşunuza giderse alın, serverlar hala dolu BF4'te de, yalnız şu anki fiyatını bilmiyorum. Size tavsiyem zamanında Premium DLC'leri bedava dağıttıkları zaman 25 TL'ye satın almış biri olarak 4'e çok para vermemeniz yönünde, sisteminiz kaldırıyorsa BF V'i alın ya da yeni BF'yi bekleyin.
DX12'dendir o. Boşuna silmişsiniz.DX12 kullanmıyorum 55-60 FPS'ye bakmayın %0.1'e bakın. Oyun şu an yüklü değil sildim tamamen, %0.1 25-30 civarıydı.
Pek 3 mü önerirsiniz 4 mü? Ayrıca 3 ve 4'te hile var mı? Videolarını izledim uçak mekanikleri vesaire hoşuma gitti. Büyük haritalı savaş oyunlarını seviyorum ve sanırım BF bu kulvarda en iyi.
Arkadaşlarımla beraber alacağız arkadaşlarımla eğlenebilir miyim yoksa kargaşa mı olur ?3'ün sadece zamanında senaryosunu oynamıştım, o yüzden MP'sini bilemiyorum, ama aralarında çok fark olacağını zannetmem bu ikisinin, ama 4'te sanki daha fazla araç/silah çeşidi var diye duymuştum, uygun fiyatlı 4 bulabiliyorsanız alabilirsiniz.
Arkadaşlarımla beraber alacağız arkadaşlarımla eğlenebilir miyim yoksa kargaşa mı olur ?
DX12'dendir o. Boşuna silmişsiniz.![]()
Oyun moduna göre değişiyor bu aslında.Oyunda zaten ister istemez kendinizi kargaşa içinde bulacaksınız, zamanla alışırsınız bir şeycik olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.