Battlefield V Deneyimim

O haritadan sonra bir de Underground Metro haritasını deneyin derim hocam, orası için de baya CPU Intensive diyorlar.
O harita sanırsam 5'de vardı, hatırladığım kadarıyla yine zorlanmıyordu. Oyun kurulu değil maalesef.

Rotterdam haritası da BF5 deymiş. :( BF1'de zorlar dediğiniz harita var mı?

Argonne Ormanı haritasında 64v64'de durum bu. İlginçtir ki işlemci kendini %40'da kısıtladı yukarısına çıkmıyor. :)
Ekran Görüntüsü (215).jpg
Ekran Görüntüsü (216).png

Son düzenleme:
Rotterdam haritası da BF5 deymiş. :( BF1'de zorlar dediğiniz harita var mı?

Empire's Edge, St.Quentin Scar, Suez, Soissons, Amiens, Galicia derim, diğer 21 harita bunlar kadar zorlamıyor işlemciyi, bu haritalarda i5 7500 ile 1060'ın GPU kullanımının; kalabalığın yoğun olduğu zorlayıcı küçük alanların yağmurla karışık sis gibi atmosferik efektlerle bütünleşik olduğu sahnelerde %85-90'lara kadar düştüğünü bilirim. Ama genel olarak %99 GPU + %99 CPU kullanımı görüyorum BF1'de.
Empire's Edge, St.Quentin Scar, Suez, Soissons, Amiens, Galicia derim, diğer 21 harita bunlar kadar zorlamıyor işlemciyi, bu haritalarda i5 7500 ile 1060'ın GPU kullanımının; kalabalığın yoğun olduğu zorlayıcı küçük alanların yağmurla karışık sis gibi atmosferik efektlerle bütünleşik olduğu sahnelerde %85-90'lara kadar düştüğünü bilirim. Ama genel olarak %99 GPU + %99 CPU kullanımı görüyorum BF1'de.

@Emir M., Argonne haritası yormaz fazla 🙂. İşlemciyi aşırı zorlamak için Operations modunu açıp dar alanda 64 kişiyle savaşa girin, bakayım bir o R5 3600'e o zaman 😀.

Güzel değerler, en azından %10'luk bir kullanım artışı olmuş gördüğünüz gibi, üstüne bir de yağmur ve sisle karışık atmosferik efektlerin olduğu bir zamana denk gelirseniz belki bir %5 daha artar, zaten BF1'de aklıma gelebilecek en zorlayıcı sahneleri söyledim size, R5 3600 de bu işin içinden kolaylıkla çıkıyor zaten 🙂.

@Emir M. islemci bence fazla ısınıyor %50 kullanılmasına rağmen. 3600 BF5 Rotterdam testlerinde %75-85 civarında CPU kullanımı var. Sen o haritayı oynasan işlemci rahat 80 dereceyi görecek sanırım.
Stres testinde 88 derece görüyorum. Soğutucu Akasa Venom Pico, performansı bu kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı