BCAA almayı mıyım?

Haşmetli Hydra

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba bana bir akıl lazım arkadaşlar. Ben 2 aydır fitness+ağır diyet yapıyorum ama herhangi bir takviye almıyorum. Şu sıralar aklıma BCAA gelmeye başladı. Düşük kalorili beslendiğim için kas kaybını önlemek amacıyla kullanmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım.

BCAA para israfıdır ayrıca kaybedecek kas kütlen yok daha 2 aydır yapıyorsun en az 3 ay birşey alma 6 aydan sonra creatine alabilirsin onun dışında ihtiyacın olan bir supplement yok.

Bakacaksan kreatin bak istersen dostum da. Yani başlayalı 2 ay olmuş ne bu suplement sevdası. Tavuğunu yeşilliğini ye, şöyle 1 sene bir kütle koy. Ondan sonra düşünürsün suplement.

Bakacaksan kreatin bak istersen dostum da. Yani başlayalı 2 ay olmuş ne bu suplement sevdası. Tavuğunu yeşilliğini ye, şöyle 1 sene bir kütle koy. Ondan sonra düşünürsün suplement.

İlk ayda arkadaşın önerisiyle kingsize karnitin almıştım çok güzel gelmişti antrenman sonrası 20 dakika yaptığım kardiyoyu 45 dakikaya yorulmadan çıkartmamı sağlamıştı ve normalden daha hızlı kilo veriyordum BCAA'yı da aynı kişi önerdi ama bilgim olmadığı için yazayım demiştim sanırım vazgeçeceğim.

İlk ayda arkadaşın önerisiyle kingsize karnitin almıştım çok güzel gelmişti antrenman sonrası 20 dakika yaptığım kardiyoyu 45 dakikaya yorulmadan çıkartmamı sağlamıştı ve normalden daha hızlı kilo veriyordum BCAA'yı da aynı kişi önerdi ama bilgim olmadığı için yazayım demiştim sanırım vazgeçeceğim.
Dostum aynı şeyi antremandan 2 saat öncesi yiyeceğin karbonhidratlar da verecek. Ayrıca sade bir türk kahvesi ile de aynı kondisyonu yakalayabilirsin. Ayrıca kilolu birisi değilsen o kadar kardiyo yapmana hacet yok. Negatif tekrarlı setlerine yoğunluk ver. Kütle koymak istiyorsan drop set yap vs. Biraz sporcularımızı dinlersen daha basit anlarsın. Yani senin o baktığın suplementler fantezi için. Ha yararları var mı evet oluyor ancak kullanman için bir şart yok ortada. 1 sene düzenli temiz kas kütlesi koy sonra düşünürsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı