Beğeni haksızlığı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine de kaldırıldı diye sinir olanlar var mıdır acaba?

Olup olmaması ilgimi çekmiyor aslında forumda öylesine takılıyorum genellikle zaten. Ama bazı konular okumuştum ve hak vermiştim açıkçası fazla beğenisi olan kişiler ne yazsa doğrudur sayılıyor gibi bir şeyden yakınıyorlardı. Eğer öyle bir durum varsa iyi olmuş diyebilirim. Zaten insanlara yararlı olmak isteyen birine dokunmaz bu sonuçta burası Instagram değil başka bir şey değil gerek yok bu tür tartışmalara o yüzden bence.

Yine de kaldırıldı diye sinir olanlar var mıdır acaba?
Vardır illa ki bazı kişiler.
Bu arada arkadaşlar beni beğeni kasmaya çalışan kişilerden görmezseniz sevinirim.
Şu konumdan dolayı söylüyorum. Normalde işim olmaz ama 900'lerde kaldığı için 1000 yapmasam içimde kalırdı :D .

Bu arada otomatik düzenleme artık gerçekten düzeltilmeli.
1611349052630.png

1611349061212.png

1611349070359.png

Hocam açılan 4. konu hepsinde aynı şeyi yazıyorsun. Madem bu konularla ilgi bir sıkıntı var neden giriyorsun? İsteyen istediği konuyu açsın. Sen nefret ediyorsan girme görmezden gel hocam.
Hocam 4 konudan hepsine aynı şeyi yazdığıma emin misin? Konularla ilgili sıkıntım yok, sıkıntı şu; beğenilere çok fazla takılmanız. Tamam güzel bir şey insan seviniyor falan ama alt tarafı bir beğeni ne manası var ki son 2-3 haftadır tartışmaya? Bak ne güzel beğeniler kapatıldı, akışına bırakın yahu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı