Beğeni haksızlığı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 4 konudan hepsine aynı şeyi yazdığıma emin misin? Konularla ilgili sıkıntım yok, sıkıntı şu; beğenilere çok fazla takılmanız. Tamam güzel bir şey insan seviniyor falan ama alt tarafı bir beğeni ne manası var ki son 2-3 haftadır tartışmaya? Bak ne güzel beğeniler kapatıldı, akışına bırakın yahu.
Takmıyorum ki düşüncelerim ve küçük bir açıklama. 😀

Hocam 4 konudan hepsine aynı şeyi yazdığıma emin misin? Konularla ilgili sıkıntım yok, sıkıntı şu; beğenilere çok fazla takılmanız. Tamam güzel bir şey insan seviniyor falan ama alt tarafı bir beğeni ne manası var ki son 2-3 haftadır tartışmaya? Bak ne güzel beğeniler kapatıldı, akışına bırakın yahu.
Beğenilerin kapatılmasına karşı değilim. Gayette güzel oldu. İyi ki kapattılar. Ama sen açmayın diyince bunlar açmayı bırakmayacaklar hocam. O yüzden bu kadar sinir ediyorsa girme konuya bir süreden sonra açmazlar zaten hocam.

Forum sadece teknoloji ile ilgili bilgi verme forumu olmadığından dolayı beğeni sayısının durması insanları yanlış yönlendiriyor. Mesela "konu dışı" nda olan bir konuya bir arkadaşımız komik olsun diye bir şey atıyor veya "konu çok saçma" diyor ve insanlar beğeni tuşuna basıyor ben dahil olmak üzere. Yani beğeni bir şeyi ispatlamıyor prim kasma aracı gibi duruyordu daha çok. Kısa süredir burada bulunuyorum ama bazı şeyleri görmek zor olmuyor. Ayrıca son zamanlarda açılan "Discord" mevzusu iyice olayı büyüttü ve benim açımdan doğru olan karar alındı.

Yetmedi mi hocam? Kaldırıldı işte. Beğeni sisteminin kalkması adil çünkü Technopat üyeleri de istedi kaldırılmasını. Yönetim kafasına göre hadi kaldıralım demedi, üyeler dünden razıydı zaten dolayısıyla bizim yani genelin isteğiyle olmuş oldu. Yani adil :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı