Bekçi kimlik sorabilir mi?

Ben hepsinin iyi niyetli olduğuna inanıyorum. Kahverengi üniformalıdan asla zarar gelmez. Korkmayın.

Dosya Ekleri

• EWJckfUWoAEVlp4.jpg
    EWJckfUWoAEVlp4.jpg
    129,4 KB · Görüntüleme: 48
  • EWJckfUWoAEVlp4.jpg
    EWJckfUWoAEVlp4.jpg
    129,4 KB · Görüntüleme: 58
Kardeşim tat kaçıran senin yaptığın tutum. Kimlik verip 2 dakika sonra gitmelerini izlemek varken adamlar gelsin benimle uğraşsın diye direnmişsin bildiğin.

Bu ülkede devlet tarafından yetki alan çoğu memur kendini ilah görüyor ve halkı ezmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Buna ben de karşı çıkıyorum ama devlet yetki verdikten sonra dediklerini yapmaktan başka bir çare yok.

GBT'si temiz olmayan bir kişi direnir bu kadar, kimlik uzatmak için bu kadar direnmek manasız.

Kardeşim tat kaçıran senin yaptığın tutum. Kimlik verip 2 dakika sonra gitmelerini izlemek varken adamlar gelsin benimle uğraşsın diye direnmişsin bildiğin.

Bu ülkede devlet tarafından yetki alan çoğu memur kendini ilah görüyor ve halkı ezmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Buna ben de karşı çıkıyorum ama devlet yetki verdikten sonra dediklerini yapmaktan başka bir çare yok.

GBT'si temiz olmayan bir kişi direnir bu kadar, kimlik uzatmak için bu kadar direnmek manasız.

Bilmiyorum ama Türk insanlarının genelinde bir "hayırdır" çekmek var o yüzden uzattım eğer GBT temiz olmasa motoruma atlayıp kacardım. Eğitimi zayıf insanları böyle alıyorlar mesleğe.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı