Belçika SPA sıralama

Katılım
19 Eylül 2015
Mesajlar
48.750
Makaleler
12
Çözümler
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
spa.jpg


spa2.jpg


Max Verstappen inanılmaz bir tur ile pole alsa da cezası nedeniyle pole Sainz'a gitti. Ferrari ilk kez bir hafta sonunda bu kadar geride kaldı.

Redbull'un hızı ulaşılmaz görünüyor. Yeni taban kuralları SPA'da devreye girdi, bu durum Ferrari'yi geri düşürmüş olabilir. Ferrari tarafından açıklamalar daha çok soğuk hava yüzünden, F1-75 soğuk havalarda çalışmıyor. Umarım sorun sadece soğuk havadır. Mercedes'in taban serzenişleri bir anlam ifade etmedi 2 saniye geride kaldılar.

Redbull: Max Verstappen bu temposuyla yarışı kazanabilir. Perez kötüydü, altındaki araçla pole alması gerekirdi.

Ferrari: Umarım taban performanslarını etkilemiştir. Sadece soğuk hava, lastik ve ayar sorunu olmasını umut ediyorum. Sainz tutarsız olsa da Perez'in önünde kalmayı başardı. Leclerc kendisine hava koridoru desteği sağlasa da turunu geliştiremedi. Bugün hava daha sıcak olacak bakalım araç nasıl çalışacak.

Mercedes: Performansları tam bir hayal kırıklığı. Bu kadar lobi yapıp bu kadar geride kalmaları rezillik. Lastik sorunu falan da değil aradaki performans farkı.

Alpine: İyi bir sıralama oldu takım için. Her iki sürücü de Mercedesleri geçti, cezası nedeniyle Ocon gerilerden başlayacak.

Mclaren: Ricciardo yine hayal kırıklığı. Norris'de cezalı.

Günün hiç şüphesiz yıldızı da Alex Albon idi. Yarışa 6. sıradan başlayacak ve birinci sektörde en iyi zaman ona aitti.

C. Leclerc, Verstappen, Norris, Tsunoda, Mick Schumacher, Bottas, Zhou parça değişimi nedeniyle bu hafta ceza alan pilotlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı