Belediyeye e-spor için başvuruda bulunmak

hAllederiz

Kilopat
Merhabalar arkadaşlar. Valorant e-sporunda ufak bir süre de olsa yer aldım. Oturduğum belediyenin e spor ile ilgili hiçbir bağlantısı olmadığını gördüm ve bunun için belediyeye başvuruda bulunmak istedim. Web sitesi üzerinden (Çekmeköy Belediyesi) ilk etapta görüşmek için başvuruda bulundum. Sizce görüşebilirsem konuyu nasıl ilerleteyim?
İlk başta görüşme olursa eğer e spor nedir bunun açıklamasını yapmayı düşünüyorum. Sonrasında konu olarak Valorant'tan bahsetmek istiyorum. Takıldığım konu ise belediyeyi buna nasıl ikna edeceğim? O esnada ne diyebilirim ki ikna edeyim? Bu konuda desteklerinizi bekliyor olacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar. Valorant e-sporunda ufak bir süre de olsa yer aldım. Oturduğum belediyenin e spor ile ilgili hiçbir bağlantısı olmadığını gördüm ve bunun için belediyeye başvuruda bulunmak istedim. Web sitesi üzerinden (Çekmeköy Belediyesi) ilk etapta görüşmek için başvuruda bulundum. Sizce görüşebilirsem konuyu nasıl ilerleteyim?
İlk başta görüşme olursa eğer e spor nedir bunun açıklamasını yapmayı düşünüyorum. Sonrasında konu olarak Valorant'tan bahsetmek istiyorum. Takıldığım konu ise belediyeyi buna nasıl ikna edeceğim? O esnada ne diyebilirim ki ikna edeyim? Bu konuda desteklerinizi bekliyor olacağım.

Küçükçekmece Belediyesi'nin e-spor merkezi vardı galiba.

Belediye AKP'li veya MHP'li ise işin zor. Küçükçekmece belediyesinin bir E-Spor yeri var istersen oraya bir başvur.

Belediye Akp'li veya Mhp'li ise işin zor. Küçükçekmece Belediyesi'nin bir e-spor yeri var istersen oraya bir başvur.

Bir belediye de çalışyorsanız tamam ancak çalışmıyorsanız bu yorumu yapmanızı doğru bulmuyorum. Ortada gülünecek bir şey yok. Çalışmadan yorum yaptığınız belli.

-Başkanım bir çekmeköy belediyesi sakinimizden daha sorumuz var.
+Dinliyorum.
-Okuyorum. Artık devir E-Spor...
+Ok.
Valla hiç ilgileri yok gibi Instagram ve Twitter da cekmekoyespor kullanıcı adlarını aldım şimdiden. Başkalarına kaptırmamak için. İnşallah dikkate alınırimda dediğin diyalog geçmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı