Belediyeye e-spor için başvuruda bulunmak

Vallahi hiç ilgileri yok gibi Instagram ve Twitter da cekmekoyespor kullanıcı adlarını aldım şimdiden. Başkalarına kaptırmamak için. İnşallah dikkate alınırimda dediğin diyalog geçmez.

İnşallah hocam. Bol şans diliyorum umarım bu savaşı siz kazanırsınız 😀🙏.

Bu konuda bende hak veriyorum.

Amacım siyaset değil ancak yakınım ve aile üyelerim Küçükçekmece belediyesinde çalışıyor. Kendim eski parti gittiğinden beri yaşadığımız zorlukları hissettim. En basitinden 10 yaş altı çocuğu olanlara idari izin var iken şu anki başkanın isteği yüzünden izin alamıyor yakınım ve aile üyelerim.

Aslında burada sizden istediğim onları nasıl bu konuda ikna edebilirim buydu. Konu çok sapıyor. Technopat kitlesinin çoğu malesefki bu şekilde. Konularda istenilenden çok bireysel tercih ve eleştirilerini ön plana koyuyorlar.

Aslında burada sizden istediğim onları nasıl bu konuda ikna edebilirim buydu. Konu çok sapıyor. Technopat kitlesinin çoğu maalesef ki bu şekilde. Konularda istenilenden çok bireysel tercih ve eleştirilerini ön plana koyuyorlar.

Doğru diyorsun. Bende konuyu saptırdığım için özür dilerim.
İkna konusuna gelecek olursak bir topluluk kurman lazım. Yoksa seni umursamazlar. Yinede git bir konuş. Önerini sun. Belki olumlu sonuçlanır.

Eğer belediye mhp veya akp ise olacağını sanmam Chp'de neden imkan var derseniz gençliğe yatırım yapıyorlar ve en son Ekrem başkan oyun oynayınca chp oyunlara bakış açısını değiştirmiş olabilir.

Aslında burada sizden istediğim onları nasıl bu konuda ikna edebilirim buydu. Konu çok sapıyor. Technopat kitlesinin çoğu malesefki bu şekilde. Konularda istenilenden çok bireysel tercih ve eleştirilerini ön plana koyuyorlar.
İkna edici bir konuşma yazmalısınız. İnternette etkileyeci konuşma nasıl yazılır diye aratabilirsiniz. Ya da imza falan topla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı