hAllederiz
Kilopat
Teşekkürler.İkna edici bir konuşma yazmalısınız. İnternette etkileyeci konuşma nasıl yazılır diye aratabilirsiniz. Ya da imza falan topla.
Teşekkürler.İkna edici bir konuşma yazmalısınız. İnternette etkileyeci konuşma nasıl yazılır diye aratabilirsiniz. Ya da imza falan topla.
Eğer belediye mhp veya akp ise olacağını sanmam Chp'de neden imkan var derseniz gençliğe yatırım yapıyorlar ve en son Ekrem başkan oyun oynayınca chp oyunlara bakış açısını değiştirmiş olabilir.
Tam olarak burada neye değinmek istedinÇekmeköy'ü gördükten sonra olurunu göremedim çok.
Şansınızı arttırabilecek konular: Karadeniz, AKP, Çekmeköy Çoh Gelişti.
Özellikle Karadenizi tavsiye ederim bence Çekmeköy yerine Küçük Karadeniz denilmeliydi buraya.

Hocam Çekmeköy'de 3 senedir oturuyorum. Belediye ile çok muhattap oldum. Genel sorunlarda bile nereli olduğumu sordular önceTam olarak burada neye değinmek istedin
O konuda şanslıyım o halde. Orduluyum.Hocam Çekmeköy'de 3 senedir oturuyorum. Belediye ile çok muhattap oldum. Genel sorunlarda bile nereli olduğumu sordular önceKaradenizli değilsen dinlemiyorlar bile.
Valla burada herkes akraba. Vardır bir akraban belediyedeO konuda şanslıyım o halde. Orduluyum.
Akraba bağlarım kuvvetli değil. Ama çoğu yerde bireysel olarak başarılarım oldu. Bu işte de Anlı'mın akı ile çıkacağıma inanıyorum. Tabi ilk önce görüşme teklifi kabul edilirse.Valla burada herkes akraba. Vardır bir akraban belediyede
O konuda sorun yaşamazsın başvurularda görüşecek, muhattap olacak biri oluyor. Derdini anlatabileceğine inanıyorum fakat bu tür bir işe girerler mi tartışılır. Tavsiyem diğer belediyelerden örnek vermen.Akraba bağlarım kuvvetli değil. Ama çoğu yerde bireysel olarak başarılarım oldu. Bu işte de Anlı'mın akı ile çıkacağıma inanıyorum. Tabi ilk önce görüşme teklifi kabul edilirse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.