Belediyeye e-spor için başvuruda bulunmak

En nihayetinde olayı paraya ya da alabileceği oylara bağlamalısın. Hitabetini çok iyi kullanmalısın ve alıştırma yapmalısın. Eğer yeterince yerde duyururlarsa gençlerden alacakları oy oranının yükseleceğini, turnuvalar düzenlerlerse bunun üzerinden gelir elde edebileceklerini söyleyebilirsin. Tabii bunu daha şekilli üzerine tuzunu biberini serpe serpe anlatmalısın.

Çekmeköy'ü gördükten sonra olurunu göremedim çok.

Şansınızı arttırabilecek konular: Karadeniz, AKP, Çekmeköy Çoh Gelişti.

Özellikle Karadenizi tavsiye ederim bence Çekmeköy yerine Küçük Karadeniz denilmeliydi buraya.

Eğer belediye mhp veya akp ise olacağını sanmam Chp'de neden imkan var derseniz gençliğe yatırım yapıyorlar ve en son Ekrem başkan oyun oynayınca chp oyunlara bakış açısını değiştirmiş olabilir.

Konuyu saptırmayalım.

Konu dışı: Pek sanmıyorum. Böyle hareketler hangi taraf olursa olsun tek amacı gençlerin ilgisini çekmek ve 18+ olunca oy toplamak amacı ile yapıldığını düşünüyorum.

Akraba bağlarım kuvvetli değil. Ama çoğu yerde bireysel olarak başarılarım oldu. Bu işte de Anlı'mın akı ile çıkacağıma inanıyorum. Tabi ilk önce görüşme teklifi kabul edilirse.
O konuda sorun yaşamazsın başvurularda görüşecek, muhattap olacak biri oluyor. Derdini anlatabileceğine inanıyorum fakat bu tür bir işe girerler mi tartışılır. Tavsiyem diğer belediyelerden örnek vermen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı