Ben XFX RX 590 kullanıyorum. Bırakın XFX markasını artık AMD kart alır mıyım bilemiyorum. Bir sürü problem yaşadım bu kartta. Ayrıca bana o kadar kötü silikon yapısına sahip bir XFX RX 590 modeli denk gelmiş ki kartın Frekans Mhz değerini düşürmeden undervolt işlemi yapamıyorum.Şimdi herkes tarafından bilinen Asus, MSI, Gigabyte gibi markalar 2000'li yıllarda daha çok anakart kanadında aktifken Sapphire ile HIS markaları Radeon ekran kartlarında o yılları domine ediyorlardı. HIS artık neredeyse piyasada kalmadı artık AMD kart alınacaksa üstte saydığım bilinen markalardan ziyade bence GPU silikon kalitesinde öncelik verdiği AMD'nin sadık partnerleri Sapphire, XFX, Powercolor gibi markalar tercih edilmelidir.
Sapphire modelleri oldukça kaliteli AMD'nin.Ben XFX RX 590 kullanıyorum. Bırakın XFX markasını artık AMD kart alır mıyım bilemiyorum. Bir sürü problem yaşadım bu kartta. Ayrıca bana o kadar kötü silikon yapısına sahip bir XFX RX 590 modeli denk gelmiş ki kartın Frekans Mhz değerini düşürmeden undervolt işlemi yapamıyorum.
Olabilir ona bir yorumum yok çünkü kullanmadığım hiçbir ürün hakkında yorumda bulunamam. Sadece kendi kullanmış olduğum ürün hakkında yorum yapmak istedim o kadar.Sapphire modelleri oldukça kaliteli AMD'nin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.