Ben bir Sapphire hayranıyım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim en sevdiğim marka en ucuz olanı örnek: MSI Ventus XS GTX 1660S 2300 lira ASUS Dual GTX 1660 2419 bu durumda en sevdiğim en ucuzu yani 😄

Dostum Sapphire :)

Son düzenleme:
@07alone07 kullandığın ürün modeliyle alakalı kronik bir üretim hatası varsa bu XFX gibi yılların AMD partneri markasına eksi puan yazar. Diğer türlü münferit bir durum oluşmuşsa o zaman şansına küs.
Hayır başka bir XFX RX 590 kullanıcısı kartın stok Frekans Mhz değerinde 1085 voltaj ayarında kullanırken, ben kartın stok Frekans Mhz değerinde -10 voltaj ayarı yapsam bile çöküyordu. Mecbur Frekans Mhz değerini biraz düşürerek voltaj değerini düşürmeyi başardım. Bununda sebebi silikon farkından dolayı oluyormuş. Yani aynı marka aynı model farklı silikon yapısına sahip kartlar üretmesi üzücü bir durum. Açıkçası marka ve kalitesi umurumda değil. Olabilir kalitelidir eskiden beri piyasada olabilir. Ben verdiğim paraya ve kullandığım karta bakarım. XFX markasının kaliteli ve eskiden beri piyasada olması her zaman sorunsuz model üreteceği anlamına gelmiyor. Açıkçası şansıma küsmek için bu kartı satın almadım. Ama bundan sonra sorun yaşayan arkadaşlara bende şansına küs derim. :) Özellikle piyasada kaliteli olarak belirtilen kartlarda sorun yaşayan arkadaşlara. "Şansına küs" :)

Elimden şu ana kadar Evga, MSI, Galax gibi hep Nvidia kartlar geçti şu ana kadar hiç AMD kart kullanmadım. Elimdeki son kullandığım Evga kart iki ay önce bozuldu. Evga markası da Nvidia'nın sadık partnerlerinden yani diyeceğim şu ki teknoloji şans işi marka ne kadar kaliteli de olsa şansın yaver gitmezse isterse Kingpin, HOF, Lightning, Matrix gibi özel seri al yine şanssızlık yaşarsın. Şimdi benim Evga bozuldu diye başkasına önermemezlik yapmam markaya da küsmem karalamam şansıma küserim sadece.

Sizin sevdiğiniz markalar var mı?
Var. Hiç olmaz olur mu?
Asus ROG, Corsair, Cooler Master, Apple, Beats, Nike, Adidas, Miele, Bosch, APC, FSP, Amazon, MSİ Godlike serisi, Tesla, BMW, Skoda, Mercedes, Range Rover, Technopat, (Samsung da vardı eskiden aralarında ama artık Mobil bölümünü kesinlikle sevmiyorum. Beyaz eşyada da Bosch ve Miele bana Samsung'tan daha sıcak geliyor. En azından şu an için Samsung'un sadece klima, ses sistemi, ekran ve depolama ürünlerine açığım. Ama ekrana da o kadar para verildiğine göre Sony falan tercih etmek daha mantıklı olacaktır.) aklıma gelenlerden sadece birkaçı. Sözün özü işini iyi yapan bütün firmalar beni cezbediyor. Kaliteli markaları seviyorum. :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı