XFX serisini bende kullandım ve aynı şeyleri yaşadım verdiğimiz paraya değmez.Olabilir ona bir yorumum yok çünkü kullanmadığım hiçbir ürün hakkında yorumda bulunamam. Sadece kendi kullanmış olduğum ürün hakkında yorum yapmak istedim o kadar.
XFX serisini bende kullandım ve aynı şeyleri yaşadım verdiğimiz paraya değmez.Olabilir ona bir yorumum yok çünkü kullanmadığım hiçbir ürün hakkında yorumda bulunamam. Sadece kendi kullanmış olduğum ürün hakkında yorum yapmak istedim o kadar.
Hayır başka bir XFX RX 590 kullanıcısı kartın stok Frekans Mhz değerinde 1085 voltaj ayarında kullanırken, ben kartın stok Frekans Mhz değerinde -10 voltaj ayarı yapsam bile çöküyordu. Mecbur Frekans Mhz değerini biraz düşürerek voltaj değerini düşürmeyi başardım. Bununda sebebi silikon farkından dolayı oluyormuş. Yani aynı marka aynı model farklı silikon yapısına sahip kartlar üretmesi üzücü bir durum. Açıkçası marka ve kalitesi umurumda değil. Olabilir kalitelidir eskiden beri piyasada olabilir. Ben verdiğim paraya ve kullandığım karta bakarım. XFX markasının kaliteli ve eskiden beri piyasada olması her zaman sorunsuz model üreteceği anlamına gelmiyor. Açıkçası şansıma küsmek için bu kartı satın almadım. Ama bundan sonra sorun yaşayan arkadaşlara bende şansına küs derim.@07alone07 kullandığın ürün modeliyle alakalı kronik bir üretim hatası varsa bu XFX gibi yılların AMD partneri markasına eksi puan yazar. Diğer türlü münferit bir durum oluşmuşsa o zaman şansına küs.
ASUS ROG ve EVGA severim ben.![]()
Var. Hiç olmaz olur mu?Sizin sevdiğiniz markalar var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.