Benimle alay eden kız ve öğretmen

Kabul etmiyor ki asla. Daha önce ufak çaplı söyledim ki, hocam eğer şahsi bir sorununuz varsa gelir çözelim konuşarak. Yanlış anlamayın sizi tehdit etmiyorum vs dedim.
Hocam o zaman aklıma gelen Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayet etmek lakin bu durum için biraz uçuk kaçabilir.
 
Daha önce beni bilerek duymazdan gelen ve resmen "öğretmenlik" görevini yapmayan biri hakkında söz etmiş miydim hatırlamıyorum fakat o kişi ve bir tane şarkı işleriyle ilgilenen kız, ben o beni duymazdan gelen hocaya şan eğitimi almaktan söz ederken birbirlerine bakıp resmen alaycı bir şekilde güldüler. O sırada sınıfta sadece üçümüz vardık ve kapıdan çıkıyorduk, resmen birebir şahit oldum yani. Çok takıyorum arkadaşlar böyle şeyleri, bıktım artık küçümsenmekten. O hocayla işim de şu, şan öğretmenini o bana ayarlayacak. Ayrıca o gün şarkı söylediğim herkes ben kendimin hiç söyleyemediğini sanırken çok güzel bir tonun var vs dediler.

Sakince tartışmak tek çözüm hocam.
 
Son düzenleme:
Bak bir hikaye var anlatayım sana; bir gün bir hoca varmış öğrencisini bir kız ile birlikte küçümsüyorlarmış küçümsenen öğrenci bir gün bu hocayı kameranın ve kimsenin olmadığı bir mekana çekmiş ve hakkından gelmiş o günden sonra ne hoca ne de kız bir daha küçümsememişler. İlginç bir hikaye değil mi?
Hocam? Sizce biraz saçma olmadı mı?

Kız manyağın teki bu arada, hoca da aynı şekilde yani gidip konuşulmaz.
Hocam sana tavsiyem tartışırken sinirlenme ve tartış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı