BenQ EL2870U alınır mı?

AhmetKaragöz

Femtopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 5800X , RX 6700 XT , 24GB RAM , Asus Rog Crosshair VIII Dark Hero , Kingston KC3000
Meslek
Öğrenci
Merhaba, BenQ EL2870U model monitörü almayı düşünüyorum çünkü hem 4K olup hem 1ms gecikme süresi veren başka monitör yok ve rakiplerine göre fiyatı çokça aşağıda. Rakipleri aynı özelliklerde 15.000₺ civarlarında seyrederken bu monitör 6200₺ civarlarında. Bu monitörü almak sizce mantıklı mı? Neden?

%72 bir TN panel almazdım ama sen bilirsin yine. İlla 6200tl ye 4K almak istiyorsan. Pek memnun kalırsın diyemem.
Grafik kalitesi önceliğim var ve 4K almak istiyorum. O fiyat civarında daha çok memnun olabileceğim 2K ürünlerde düşünebilirim. Önerebileceğiniz ürün var mı acaba?

Grafik kalitesi önceliğim var ve 4K almak istiyorum. O fiyat civarında daha çok memnun olabileceğim 2K ürünlerde düşünebilirim. Önerebileceğiniz ürün var mı acaba?

O bütçeye çok güzel FHD monitörler var, ASUS'un da eh işte diyebileceğin 2K bir monitörü vardı.

Bu bütçede 4K çözünürlüğe önem veriyorsan alabilirsin %100 sRGB yeterli olacaktır, fazlası "hayır bu gerçeğe daha yakın" tartışmasına dönüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı