Berberde çırak olmak

Hocam eve geldim şimdi. Bugün 45 TL bahşiş aldım. Ve ustam bana 150 TL verdi. Bu hafta toplam 380 TL kazandım.(6 gün) usta ayrıca çikolata vs. aldı yedirdi içirdi. Çay ısmarladı. Poğaça vs. sen bu hafta kaç aldın?

Dün bende 102 TL kazandım. Sanırım senin lokasyon daha iyi. Sanırım 300 TL civarı. Aynı şekilde çay poğaça börek pide bende de var. Çayı zaten ben yapıyorum.
Beylikdüzü nezih dedikleri türden mi? Aldığın paraya göre öyle. Çok iyi bahşiş alıyorsun, normalde hiçbir berber çırağı o parayı alamaz (keçiören tarzı yerlerde).
Yazamadım kusura bakma. Kadının teki gece 1.20 de bebesini getirdi. Ne annesi kaldı sülalesi. (ustalar tıraş oluyordu, o ara geldi normalde 10 dk ya kapatacakdım, kadın yüzünden 30 dk geç kapadım.) (seneye çalışırsam lokantaya gireceğim işe 60 + bahşiş(70-80) burası daha çok giriş gibi oldu, artık biraz öğrendim çalışan patron ilişkisini)

Dün bende 102 TL kazandım. Sanırım senin lokasyon daha iyi. Sanırım 300 TL civarı. Aynı şekilde çay poğaça börek pide bende de var. Çayı zaten ben yapıyorum.
Beylikdüzü nezih dedikleri türden mi? Aldığın paraya göre öyle. Çok iyi bahşiş alıyorsun, normalde hiçbir berber çırağı o parayı alamaz (keçiören tarzı yerlerde).
Yazamadım kusura bakma. Kadının teki gece 1.20 de bebesini getirdi. Ne annesi kaldı sülalesi. (ustalar tıraş oluyordu, o ara geldi normalde 10 dk ya kapatacakdım, kadın yüzünden 30 dk geç kapadım.) (seneye çalışırsam lokantaya gireceğim işe 60 + bahşiş(70-80) burası daha çok giriş gibi oldu, artık biraz öğrendim çalışan patron ilişkisini)
Hocam sizde iyi almışsınız. Hocam bu berberin. Çok müşterisi var. Aslına ne kadar müşteri o kadar para verme şansı gibi birşey. Bizde günde 60 70 kişi traş oluyor. Sadece dün 40 50 kişi oldu. 2 usta var ve daha yetmiyor. 90 kişi geliyorsa 20 30'u gidiyor. Bende normalde 10.30'da kapatacaktım fakat sonra ustalar traş oldu. Başkaları geldi derken anca kapattım.

Biraz gariptir dün çiğköftecide dürüm almaya gittim adamla sohbet ederken adam çalışıyor musun dedi bıraktım falan deyince burada çalış dedi fazla yorulmazsın dedi. Detayları yarın yazarım belki çiğ köfteci daha iyidir.

Hocam sizde iyi almışsınız. Hocam bu berberin. Çok müşterisi var. Aslına ne kadar müşteri o kadar para verme şansı gibi bir şey. Bizde günde 60 70 kişi tıraş oluyor. Sadece dün 40 50 kişi oldu. 2 usta var ve daha yetmiyor. 90 kişi geliyorsa 20 30'u gidiyor. Bende normalde 10.30'da kapatacaktım fakat sonra ustalar tıraş oldu. Başkaları geldi derken anca kapattım.

Olabilir. Burası adımbaşı berber. Ondan dolayı günde 30-40kişi oluyor. Tabi yorulma olarak rahatım. Bundan sonra yeme vakti.

İşler nasıl?
Dün bayram gibiydi. Bugün 3 kişi geldi.
Dün 30 bugün 25 aldım. Sıkıldım bu hafta bırakabilirim.
Işler durgun valla. Bugün 12'ye kadar iş yoktu. Sonra gelen oldu 15 20 kışı falan. Bugün 14 Tl aldim. Fena değil. Okullar acılana kadar devam.

Işler durgun vallahi. Bugün 12'ye kadar iş yoktu. Sonra gelen oldu 15 20 kışı falan. Bugün 14 TL aldim. Fena değil. Okullar acılana kadar devam.

15 20 yine bayağ iyi. Biz 7 8 kişiye düştük.
Benim bu hafta son. Gym'e kaydolucam sanırım. Kenardada 3K param var (ziynet eşyası). Okuldan verim alamadım. 4K bir dershane olursa 1K'sını babama iteler dershaneye de giderim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı