Berberde çırak olmak

Arkadaşlar işe başlayacağım yer işler bir yer. Adamlarla konuştum çok cana yakın insanlar. Günlük 20-30 atarım dedi. Hafta sonları 50'yi bulur dediler. Sabah 9 öğle yemeğine eve gelir yer geri gelir dediler. Akşam belli olmazmış iş ne zaman biterse 9 olur 8 olur 7 olur bilemeyiz dediler. Havlu asma, yer süpürme vs. aslında saç kesme dışında herşey. Cam silme vs. Yarın gel başka dediler. Bende tamam dedim. eve çok yakın zaten. Aylık 800 TL gibi bir ücret elime geçiyor.

Arkadaşlar işe başlayacağım yer işler bir yer. Adamlarla konuştum çok cana yakın insanlar. Günlük 20-30 atarım dedi. Hafta sonları 50'yi bulur dediler. Sabah 9 öğle yemeğine eve gelir yer geri gelir dediler. Akşam belli olmazmış iş ne zaman biterse 9 olur 8 olur 7 olur bilemeyiz dediler. Havlu asma, yer süpürme vs. aslında saç kesme dışında herşey. Cam silme vs. Yarın gel başka dediler. Bende tamam dedim. eve çok yakın zaten. Aylık 800 TL gibi bir ücret elime geçiyor.
Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun.
Teşekkürler hocam. İlk kez bir işe girdim. Hoşuma giderse önümüzdeki yaz da giderim. Gelişmeleri buraya yazacağım.
150 TL vermezler,haftalık 75-100 TL arası.
Hocam az önce konuştum. Günlük en az 20 veririm dediler. 30 tl verdiğim olur dediler hafta sonları 50 tl olur dediler. Haftalık 175-200 arası para elime geçiyor.

Arkadaşlar işe başlayacağım yer işler bir yer. Adamlarla konuştum çok cana yakın insanlar. Günlük 20-30 atarım dedi. Hafta sonları 50'yi bulur dediler. Sabah 9 öğle yemeğine eve gelir yer geri gelir dediler. Akşam belli olmazmış iş ne zaman biterse 9 olur 8 olur 7 olur bilemeyiz dediler. Havlu asma, yer süpürme vs. aslında saç kesme dışında her şey. Cam silme vs. yarın gel başka dediler. Bende tamam dedim. Eve çok yakın zaten. Aylık 800 TL gibi bir ücret elime geçiyor.

Off 800 TL iyi para. Okullar 5 Eylül'de açılacak diye duydum ama açılmaz. 3 ay çalışsan yeter telefon için. Yaşına göre bakacak olursak bir birikimin olur en azından.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı