Berberde çırak olmak

Off 800 TL iyi para. Okullar 5 Eylül'de açılacak diye duydum ama açılmaz. 3 ay çalışsan yeter telefon için. Yaşına göre bakacak olursak bir birikimin olur en azından.
Hocam telefonu babam kendi alacak zaten benden hiçbir şey istemiyor sadece git birşeyler öğren hayatı öğren dedi. Bende tamam dedim. Parayı hiç harcamayacağım. Ay başı gibi Papara hesabıma atar birikim yaparım. Okullar açılınca işte bir şeyler yaparım. Biraz borcumuz var babam için veririm vs. Para için girmiyorum aslında fakat elimede bir miktar geçse hiç fena olmaz.
Ortamda siyaset tavan yapacak bence şehir içi olmalı.Akıl sağlığı için.
Hocam adamları önceden tanırım uzun süre onlarda traş oldum. Sonra berber değiştirdim. Şimdi onlara çırak oluyorum. Biraz garip oldu fakat adamlar iyidir.

Teşekkürler hocam. İlk kez bir işe girdim. Hoşuma giderse önümüzdeki yaz da giderim. Gelişmeleri buraya yazacağım.

Hocam az önce konuştum. Günlük en az 20 veririm dediler. 30 tl verdiğim olur dediler hafta sonları 50 tl olur dediler. Haftalık 175-200 arası para elime geçiyor.

Hayırlı olsun, sanayi daha iyi bir seçim olabilirdi hocam eğer tanıdık varsa bence sanayiyi düşünün.

Hocam telefonu babam kendi alacak zaten benden hiçbir şey istemiyor sadece git birşeyler öğren hayatı öğren dedi. Bende tamam dedim. Parayı hiç harcamayacağım. Ay başı gibi Papara hesabıma atar birikim yaparım. Okullar açılınca işte bir şeyler yaparım. Biraz borcumuz var babam için veririm vs. Para için girmiyorum aslında fakat elimede bir miktar geçse hiç fena olmaz.

Hocam adamları önceden tanırım uzun süre onlarda traş oldum. Sonra berber değiştirdim. Şimdi onlara çırak oluyorum. Biraz garip oldu fakat adamlar iyidir.
Ortamda kötü muhabbet yoksa kafan rahat eder. Anladığım kadarıyla temiz dürüst insanlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı