Uchiha__İtachi
Decapat
BF v de ekran kartı kullanımı %70 işlemci kullanımı %50 ve FPS 50 40, bunu nasıl duzeltebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1650 i5 9400F.
GTA 1650 i5 9400F.
Low Medium arasında oynarsın. Haftaya yapılacak olan kapalı test ekibindeyim. Sistem gereksinimleri var elimde oyunun. NDA gereği açıklamam yasak ama dediğim gibi Low-med arası oynarsın ama Lowa çekersen çok daha rahat olur senin için.Tamamdır sence sistem BF 2042 de kaç FPS verir.
Sistem gereksinimleri açıklandı zaten?Low Medium arasında oynarsın. Haftaya yapılacak olan kapalı test ekibindeyim. Sistem gereksinimleri var elimde oyunun. NDA gereği açıklamam yasak ama dediğim gibi Low-med arası oynarsın ama Lowa çekersen çok daha rahat olur senin için.![]()
www.technopat.net
Bundan haberim yoktu, teşekkürler.Sistem gereksinimleri açıklandı zaten?
![]()
Battlefield 2042 Beta Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Battlefield 2042 Beta sistem gereksinimleri geliştirici stüdyo tarafından resmi olarak açıklandı. Uzunca bir aradan sonra modern zaman temasıylawww.technopat.net
DX12'yi açmayı dene, benim sistemde de aynı sıkıntı var DX11'de.
Grafik ayarlarınızın SS'ini atabilir misiniz? Neleri düzeltmemiz gerektiğini açıklayabilirim. Ayrıca bellekler ne durumda?BF v de ekran kartı kullanımı %70 işlemci kullanımı %50 ve FPS 50 40, bunu nasıl duzeltebilirim?
Ben de anlamadım zaten, ikisini de deneyip hangisinde daha iyi çalıştığını test etmek lazım, DX11'de yaklaşık 30 FPS daha düşük alıyorum.DX12'de bende oyunun menüsünde bile yavaşlık ve takılmalar oluyor. Bazı kullanıcılar DX12'nin daha iyi olduğunu söylemiş ama bende sanki 11 daha stabil sonuç veriyor, bilemiyorum açıkçası.
RAM ne kadar? RAM'de önemli.
Daha yapmadım yapınca yazarım.Verdiğim CFG'yi yapınca sorununuz çözüldü mü ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.