Çözüldü BF 5 düşük ekran kartı kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Not defterini açın ve içine sadece şunu yazın:

RenderDevice.RenderAheadLimit 1
Thread.ProcessorCount (çekirdek/Thread sayınız)
Thread.MaxProcessorCount (çekirdek/Thread sayınız)
Thread.MinFreeProcessorCount (çekirdek/Thread sayınız)

Daha sonra farklı kaydete tıklayın ve "user.cfg" olarak Battlefield V'in kurulu olduğu klasörün içine kaydedip oyunu tekrar açmayı deneyin.
Tamamdır sence sistem BF 2042 de kaç FPS verir.
Low Medium arasında oynarsın. Haftaya yapılacak olan kapalı test ekibindeyim. Sistem gereksinimleri var elimde oyunun. NDA gereği açıklamam yasak ama dediğim gibi Low-med arası oynarsın ama Lowa çekersen çok daha rahat olur senin için. :)

Low Medium arasında oynarsın. Haftaya yapılacak olan kapalı test ekibindeyim. Sistem gereksinimleri var elimde oyunun. NDA gereği açıklamam yasak ama dediğim gibi Low-med arası oynarsın ama Lowa çekersen çok daha rahat olur senin için. :)
Sistem gereksinimleri açıklandı zaten?

DX12'yi açmayı dene, benim sistemde de aynı sıkıntı var DX11'de.

DX12'de bende oyunun menüsünde bile yavaşlık ve takılmalar oluyor. Bazı kullanıcılar DX12'nin daha iyi olduğunu söylemiş ama bende sanki 11 daha stabil sonuç veriyor, bilemiyorum açıkçası.

BF v de ekran kartı kullanımı %70 işlemci kullanımı %50 ve FPS 50 40, bunu nasıl duzeltebilirim?
Grafik ayarlarınızın SS'ini atabilir misiniz? Neleri düzeltmemiz gerektiğini açıklayabilirim. Ayrıca bellekler ne durumda?

Son düzenleme:
DX12'de bende oyunun menüsünde bile yavaşlık ve takılmalar oluyor. Bazı kullanıcılar DX12'nin daha iyi olduğunu söylemiş ama bende sanki 11 daha stabil sonuç veriyor, bilemiyorum açıkçası.
Ben de anlamadım zaten, ikisini de deneyip hangisinde daha iyi çalıştığını test etmek lazım, DX11'de yaklaşık 30 FPS daha düşük alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı