Bıçak taşımak suç mu?

Sokakta elinde ekmek bıçağıyla gezen kekolara bir şey yapmıyor güvenlik için taşıyan öğrencilere karışıyorlar nasıl bir dönemdeyiz hala anlamış değilim.

Maalesef tüm sorun burada işte canı istese sana gelip saldıracak potansiyelde çok insan var.

Detaylı arayabilirler çok riskli.

Yapacak pek bir şey kalmıyor maalesef ama risk altındasın olayı ailene anlattı mı?
 
Hepinize merhaba arkadaşlar. Bu aralar okulumda pek de tekin olmayan olaylar yaşandı. Bir çocuk bıçaklandı. Ayrıca okul ve metro arasındaki yolda yabancı kişiler bizim okuldaki 9'lara saldırmış. Ben de ne olur olmaz diye yanımda hızlı açılan orta boyutta çakı taşımak istiyorum. Bu yasal mı? Yasal değilse taşımiyacağım.

Not: Ortalıkta bıçak ile dolaşan kekolardan değilim sadece savunma amaçlı.

Biber gazı alıp dısınaki etikeketi cikar sonra da dedorantinki tak okulda sıkıntı yasamazsin
Olur mu tam bilmiyorum ama belki ise yarar.
 
Kardeşim ben de aşağı yukarı senin yaşadığın çevre gibi bir çevrede büyüdüm, olay anında o taşıdığın aletle olayın nereye varacağını kestiremezsin. İnan bana bıçak taşımamak senin daha çok işine gelir benim bıçaklanan da bıçaklayan da arkadaşlarım oldu uzun vadede mantıklı iş yapmak için bıçağı gördüğün an ortamdan uzayacaksın, tanımadığın adamlarla kavgaya girme adamlar keyfi sıkıştırıyorsa da dediğim gibi ortamdan uza çünkü öyle biber gazı vs olay anında kolay işler değil.
 
Kardeşim ben de aşağı yukarı senin yaşadığın çevre gibi bir çevrede büyüdüm, olay anında o taşıdığın aletle olayın nereye varacağını kestiremezsin. İnan bana bıçak taşımamak senin daha çok işine gelir benim bıçaklanan da bıçaklayan da arkadaşlarım oldu uzun vadede mantıklı iş yapmak için bıçağı gördüğün az ortamdan uzayacaksın, tanımadığın adamlarla kavgaya girme adamlar keyfi sıkıştırıyorsa da dediğim gibi ortamdan uza çünkü öyle biber gazı vs olay anında kolay işler değil.

Arkadaşta çok doğru söylüyor aslında seni keyfi sıkıştıran insanı korkutamazsın hadi o gün senden korktu diyelim diğer gün döner bıçağıyla 10 kişiyle karşına çıkacak potansiyelde insanlar var kaçmak daha mantıklı aslında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı