Bilgisayar beklenmedik sorun nedeniyle yeniden başlatılıyor

meeaa22

Yoctopat
Daha fazla  
İnternetten baktım çözüme F11 Shift yap diyor yapıyorum CMD açılıyor. Tam dediği şeyi yazacağım kendini kapatıp açıyor fırsat vermiyor, sorun çözülmüyor.

Video; ScreenApp

İnternetten baktım çözüme F11 Shift yap diyor yapıyorum CMD açılıyor. Tam dediği şeyi yazacağım kendini kapatıp açıyor fırsat vermiyor, sorun çözülmüyor.

Video; ScreenApp

Güvenli modda bilgisayarı açabiliyor musunuz?

Güvenli mod nedir bilmiyorum ama büyük ihtimal açılmaz çünkü sistem hiçbir şey yaptırmıyor direk 3 saniye içinde kapatıp açıyor kendini sürekli.

USB ile temiz kurulum yapmayı denediniz mi?

USB ile temiz kurulum yapmayı denediniz mi?

Hiçbir şey denemedim daha ve yapabileceğimi düşünmüyorum. Acaba parçadan bir sıkıntı olabilir mi? Çünkü bunlar olmadan önce bilgisayarım kendi kendine açılıp kapandı. Anakarta bir kablo vardı uzun sağ üste powera bağlı onu hafif sağ ittirdim açılıp kapanma sorunu çözüldü. Sonradan bu oldu.

Hiçbir şey denemedim daha ve yapabileceğimi düşünmüyorum. Acaba parçadan bir sıkıntı olabilir mi? Çünkü bunlar olmadan önce bilgisayarım kendi kendine açılıp kapandı. Anakarta bir kablo vardı uzun sağ üste powera bağlı onu hafif sağ ittirdim açılıp kapanma sorunu çözüldü. Sonradan bu oldu.

Temiz kurulum şart gibi hocam.

Format mı atmak lazım yani bilgisayarcı da?

Bilgisayarcı şart değil. En az 8 GB flash belleğe Windows 11 ISO'su yazdırıp kendiniz de yapabilirsiniz. Bu arada otomatik onarım kısmına girebiliyorsanız oradan güvenli moda girmeyi deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı