Bilgisayar kullanırken yaşadığınız saçma olaylar

Beko_Comp6060

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX2050, 8GB DDR4, 512GB, i5 13420h
Bilgisayarla ilgili en saçma olayınız nedir? Benimki: Windows 7 kullanıyordum Windows 10'a yükselttim. Bilgisayar sorunsuz çalışıyordu ve performans gayet iyiydi ama internet ile ilgili sıkıntı vardı. Tarayıcıyı açıp bir siteye girdim fakat açılmadı. Olayı araştırdım... Az çok çözdüm ama hala sıkıntıları vardı. Bilgisayarcıya götürdüm ve 1 gün sonra bilgisayarı aldık. Siteler çalıştı ama bu sefer klavye + hoparlör bozuldu😀. Siz de bilgisayar ile ilgili saçma olaylarınızı alta bırakır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2060'a overclock yapıyordum, FurMark ile. Tüm günümü ona ayırmıştım. Saatler sonrasında çok güzel bir ayar yakalamıştım tam oldu bu dediğim an 1 saat 5. dakikada mavi ekranı yemiştim sonra "eee ama" diyip salmıştım.

Driver Booster ile Wi-Fi sürücümü güncelledim, en yeni sürücüyü kursam bile artık Wi-Fi driver çalışmıyor. En saçma olay bu.

Her temizlik sonrası %50 ihtimalle ekran kartı güç kablosunu takmayı unutmam ve o sırada siyah ekrana bakarken kafada "yine neyi yerinden oynattık, takamadık?" diye onlarca ihtimal geçmesi. Sonuç her zaman aynı kablo oluyor.

Bilgisayarla ilgili en saçma olayınız nedir? Benimki: Windows 7 kullanıyordum Windows 10'a yükselttim. Bilgisayar sorunsuz çalışıyordu ve performans gayet iyiydi ama internet ile ilgili sıkıntı vardı. Tarayıcıyı açıp bir siteye girdim fakat açılmadı. Olayı araştırdım... Az çok çözdüm ama hala sıkıntıları vardı. Bilgisayarcıya götürdüm ve 1 gün sonra bilgisayarı aldık. Siteler çalıştı ama bu sefer klavye + hoparlör bozuldu😀. Siz de bilgisayar ile ilgili saçma olaylarınızı alta bırakır mısınız?
Emülatörden oyun açınca BIOS hata verdi, sonraki gün hatasız açıldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı