Bilgisayar kullanırken yaşadığınız saçma olaylar

Dün taşındığım evde sistemi kurdum ve çalıştırdım. BIOS ayarlarını yapmak için BIOS'a girdim Secure Boot TPM2.0 ve RAM hızlarımı ayarlayıp kaydettim. Ama sorun şu ki RAM'ler yüzünden mavi ekran alıp duruyordum. 1 saat falan uğraştım ama RAM'ler ayarlayamadım bu günde deneyeceğim saçma kısmı dün taşımadan önce srun yoktu.
 
1-2 gün falan bu bu laptop (yeni almıştık) neden her şeyde düşük FPS veriyor diye düşünüyordum.

Sonra fark ettim ki 16 ile başlayan bir Windows 10 sürümü kurulduğundan (nerede bulmuşsa artık aldığımız yer) ekran kartı sürücüsü otomatik kurulmamış. Tabii ondan önceki bilgisayar bozulalı 4 yıl olduğundan bilgi 0.
 
Her 6 ayda bir kasamı mutlaka baştan sona kadar önce yazılımsal daha sonra fiziksel olarak temizlerim ancak tüm temizlik işlemleri sonrasında bilgisayarımı açtığımda mutlaka CPU Fan error hatası alıyorum. Niye? Çünkü bu işlemi yıllardır yapmama rağmen halen işlemci soğutucunun soketini CPU Fan soketine değil CPU OPT soketine takıyorum. Ben hiç akıllanmam he.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı