Bilgisayar masası yaptırmak

Makaleler
1
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Şu an kullandığım masamı sallandığı için değiştirmek istiyorum fakat internette pek bana uygun masalar bulamadım. İyi olanlar da aşırı pahalı. Kendim ölçü belirleyip bir marangoza yaptırtmak istiyorum fakat ölçüler, malzeme kalitesi ve ağaç türü olarak kafam çok karıştır. Daha önde yaptıran veya hazır masa önerisi olan var mı? Ayrıca Borth Bayou cift monitör aparatını da satın alacağım kasa yerde olacak.

Kardeşim mdf yaparlar marangozlar. İnternettekilerin çoğu sunta bu nedenle uygun ve seri üretim geçen ay 90 cm masa için en düşük 4500 TL fiyat aldım o kadar çıkamadığım için internetten 1400'e aldım

Hocam kendinize göre bir ölçü belirlemeniz çok daha iyi olur sizin için. Kafanızdaki masayı çizip marangoza gösterebilirsiniz. Raflı mı olacak, çekmeceli mi? Hepsini kendiniz çizip verirseniz çok daha iyi olur. Ahşap seçimini de kendiniz marangozun elindeki malzemelerden seçebilirsiniz. İdeal masa yüksekliği 90 cm'dir.

2x keson satın alınız. Arada ki uzunluğa göre dilerseniz araya ayak ekleyebilirsiniz. Masa tablasını diler marangozda dilerseniz buradan da ölçüsünü belirleyerek ilave edebilirsiniz. Daha iyisini bu şartlarda yaptırabilmeniz pek mümkün olmaz.

Hazır masa satın almayı düşünürseniz kullandığım ve çok beğendiğim masam. Dolap kısmını istediğiniz tarafa kurabilmeniz mümkün.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı