Series X fiyatına ileriye dönük ve çok daha iyi bir PC alırsınız, oyun konusunda ise bedava ve rekabetçi oyunlar var. Series X alırsanız oyun oynamak için ya üyelik alacaksınız, ya da büyük miktarlarda oyun parası ödeyeceksiniz.
Bilgisayarda oyun yok mu hocam?Türkiye'de yaşamasak Xbox derdim ama oyun fiyatları almış başını gidiyor, o yüzden bilgisayar.
Var, ama Xbox'taki kadar pahalı değil.Bilgisayarda oyun yok mu hocam?
Gamepass olmasa PC derdim.Türkiye'de yaşamasak Xbox derdim ama oyun fiyatları almış başını gidiyor, o yüzden bilgisayar.
Hocam, 4 teleflops ekran kartı gücü olan konsol; bırakın 1440p 60fps oynatmayı, 1080p'de bile zorlanabilir.Bütçe yeterli ise gündelik işler için yeterli bir PC+Xbox Series S diyorum ben.
Hocam, 4 teleflops ekran kartı gücü olan konsol; bırakın 1440P 60FPS oynatmayı, 1080P'de bile zorlanabilir.
Bozuk olan Laptop'umu tamir ettirip, Xbox Series X alabilirim ama, series s çok daha ucuz. Yinede ekran kartı güçlerine bakıldığında, series X'in gücü RTX 2080 civarı geliyor. Bildiğim kadarıyla RTX 2080; 4K görüntü kalitesinde 60FPS veremiyor. Series s de series X'in gücünün yarısından bile düşük olduğunda bana pek ileri dönük bir konsol gibi gelmedi. Üstelik oyun disklerini takas veya ikinci el satma gibi imkanlarda bulunuyor series X konsolunda.
Kusura bakmayın hocam ancak, halen daha bu güç ile nasıl 1440p'de 60fps vereceğini anlamadım.Oyun yapımcıları pek öyle demiyor. Bazı oyun yapımcıları 1800P oyun çıkarıyor tıpkı PS4 Pro'daki gibi gerçek 4K değil. 1440P'de çoğu oyunda 60FPS verecektir.
Kusura bakmayın hocam ancak, halen daha bu güç ile nasıl 1440P'de 60FPS vereceğini anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.