Bilgisayar mı motor mu?

Motor derim hem daha işlevsel hem de piyasası var. Motor aldıktan sonra parça parça PC toplanabilir. Hem PC için çok büyük paralar veriliyor. İş yapmıyorsan ödev çalışmıyorsan PC aşırı gereksiz en KralOyun'u da oynasan topluma karıştığında sana bir katkısı olmuyor.

Siber güvenlik ile uğraşıyorum pp ye falan bakmayın çok eski yazılım okuyorum lazım oluyor bir tık ama idarede ediyorum.

Şu an 43 bin TL ediyor. Sen gelesiye 45 bin kesin olur o.

İkisini de alırsın:

Sanırım arkadaş alacakken bir şeyin en iyisini istiyor yoksa alabilir ikisini.

Şu an 43 bin TL ediyor. Sen gelesiye 45 bin kesin olur o.

İkisini de alırsın:

hocamın attığı gibi bir 2 zamanlı bakarsan yağ+benzin alırsın sürekli bu sefer motordan soğursun.

60 bin TL de verse motorun en iyisini alamaz. 98-99 model Ninja XZ-6R'ler 80 binden başlıyorlar.
Hocam burada vergisi cartu curtu çok olduğunu da göz önünde bulundurmak lazım. Ama benim demek istediğim o elindeki parayı bölmek yerine bir tane bir şey alıp (elindeki paraya göre) en iyisini almak istiyor. Ben de hep böyle düşünürüm, ondan öyle dedim.
Ama bu durumda ben olsam ikisini de alırdım sonuçta Almanya'dasın.

Hocam burada vergisi cartu curtu çok olduğunu da göz önünde bulundurmak lazım. Ama benim demek istediğim o elindeki parayı bölmek yerine bir tane bir şey alıp (elindeki paraya göre) en iyisini almak istiyor. Ben de hep böyle düşünürüm, ondan öyle dedim.

Burada vergi var evet ama motoru orada almayacak ki. Parasıylan buraya gelip PC'yi olmasa da motoru buradan alacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı