Aziminize hayran kaldım,umarım daha iyi yerlere gelebilirsiniz.İyi çalışmalar ..Şu an üzerinde çalıştığım bir sürü proje var. Sırf kendimi daha da geliştirmek için yapıyorum.
Eki Görüntüle 885386
Ben realistimdir, daha garanti bölümlere yönelin. Yıllardır mühendisler işsiz kalmaz diye diye koca bir işsiz ordusu çıktı ortaya. Bu arada kadın olmak işe girmek için avantaj bence.
Bu mesleğin ilerleyen zamanda daha da değerleneceğini umuyorum çünkü devir teknoloji devri.Yani geleceğin mesleği diye düşünüyorum.Ben realistimdir, daha garanti bölümlere yönelin. Yıllardır mühendisler işsiz kalmaz diye diye koca bir işsiz ordusu çıktı ortaya. Bu arada kadın olmak işe girmek için avantaj bence.
Az iş gücüne sahip olduğu için ilerleyen zamanlarda iş alımının artacağını düşünüyorsan sende 10 yıldır uzay mühendisliği rövaçta diye o bölümü okuyup işsiz kalanlarla aynı kaderi paylaşabilirsin. Bizim ülkemizde düz mantık olmuyor. Kendim iki üniversite bitirdim, lisede bende teknoloji lisesindeydim. Arkadaşlarımın halinden biliyorum. Çok ilgiliyseniz veya dayınız varsa kesinlikle desteklerim iş bulma imkanınız daha fazla olur ama muallaktaysanız fazla zorlamayın.Bu ülkede az iş gücüne sahip olan tek alan teknoloji alanıdır. Realist düşünce pek bu değil doğrusu.
Az iş gücüne sahip olduğu için ilerleyen zamanlarda iş alımının artacağını düşünüyorsan sende 10 yıldır uzay mühendisliği rövaçta diye o bölümü okuyup işsiz kalanlarla aynı kaderi paylaşabilirsin. Bizim ülkemizde düz mantık olmuyor. Kendim iki üniversite bitirdim, lisede bende teknoloji lisesindeydim. Arkadaşlarımın halinden biliyorum. Çok ilgiliyseniz veya dayınız varsa kesinlikle desteklerim iş bulma imkanınız daha fazla olur ama muallaktaysanız fazla zorlamayın.
Maalesef alakası yok, rekabet çok fazla, iş veren tecrübesiz yeni mezun birini almak istemiyor, istese de çok komik maaşlar veriyor, asgarî ücret veya daha düşük, LinkedIn'e girerseniz piyasanın işsiz mühendis kaynadığını görürsünüz, eğer tecrübeniz yoksa Avrupa'ya da gidemiyorsunuz, ben Türkiye'de tam 5 yıl ücretsiz çalıştım sırf CV dosyama tecrübeli yazabilmek için, şu an yurt dışındayım ama o kadar kolay çıkılmıyor Avrupa'ya.Değişebilir duruma göre. İnsanların ne yaşadığını bazen bilemeyiz. Çalışsa bile hakkettiği parayı alması da gerekir. Yani bu da bir sorun. Ama normal şartlarda bilgisayar mühendisliği bölümünden mezun olup işsiz kalınıyorsa o kişi kendisini sorgulamalı elbette.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.