Bilgisayar programcılığı mezunu KPSS'den kolay atanabilir mi?

dostum selam. Seninle aynı durumdayım ne yapmaya karar verdin şu an ben de bu süreçten geçiyorum da acaba düşündüğümüz şey mantıklı mı diye danışmak istedim. Teşekkürler
Selam,2024 önlisans kpss ye de girip 85 aldım.Şimdilik okula devam edip aynı zamanda okulu da bitirebileceğim uygun bir alım bekliyorum.

Selam,2024 önlisans kpss ye de girip 85 aldım.Şimdilik okula devam edip aynı zamanda okulu da bitirebileceğim uygun bir alım bekliyorum.
cevabın için çok teşekkür ederim. Umarım kpss senin için güzel sonuçlanır ve istediğin süreci yaşayabilirsin. Eğerki atanırsan buraya bilgilendirme yaparsan çok sevinirim bana büyük bir tavsiye ve tecrübe olur. Tekrardan teşekkürler

hocam konuyu canlandırıyorum bende bilgisayar programcılığı okuyorum dgs yapmak istiyorum siz dgs ile mi mühendisliğe geçtiniz acaba

kaçıncı sınıftan başladınız ? ve benim şuan dönemim uzadı yani seneye dgs yapcam 1 yıl güzel bir çalışmayla geçebilirmiyim öneriniz ne olur.
Ben 1.sınıftan başladım krediler uyuşmadığı için çoğu dersim sayılmadı. Dgs de 1 yıl çalışmayla gayet iyi bir sonuç alınabilir. Ayrı olarak önerimde bu süreçte önlisansta aldığın ders temelleri ile kendini yazılım üzerine geliştirmen olur ,çünkü mühendislik bitirmiş de olsan okulda pek bir şey öğrenmiyorsun sadece elinde diploman oluyor. Sektörde de diplomaya değil bilgi ve tecrübeye bakılıyor.

Geri
Yukarı