- Katılım
- 26 Nisan 2020
- Mesajlar
- 9.359
- Makaleler
- 49
- Çözümler
- 12
Bilgisayar mühendisliği okuyup boşta kalan çok kişi var. Programcılık için daha zor olacağını düşünüyorum. 2 yılım çöpe mi gider?
İş bulamayan yüzlerce insan var. Okunmaz. Önüme gelen yazılım okuyor.Bilgisayar mühendisliği okuyup boşta kalan çok kişi var. Programcılık için daha zor olacağını düşünüyorum. 2 yılım çöpe mi gider?
ODTÜ, İTÜ olursa iş değişir mi?Bilgisayar mühendisliği okuyup boşta kalan çok kişi var. Programcılık için daha zor olacağını düşünüyorum. 2 yılım çöpe mi gider?
Üniversiteye göre değişir mi?Gir bir sene daha calis. En kötü uzaklara git bilgisisysr mühendisi ol. Işsiz bilgisayar mühendisi kendini geliştirmeye insanlardır.
Bilgisayar mühendisliği okuyup boşta kalan çok kişi var.
ODTÜ, İTÜ olursa iş değişir mi?
Buraya girenlerin işi hazır desek ne kadar doğru olur? Her yiğidin harcı değil diye düşünüyorum.Çok değişir ama buralarda bile okusan kendini geliştirmen gerek.
Okuma hevesim kaçtı.Asıl soruya gelecek olursak, bence okunmaz.
Buraya girenlerin işi hazır desek ne kadar doğru olur? Her yiğidin harcı değil diye düşünüyorum.
Okuma hevesim kaçtı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.