Çok nadir bir şekilde elektrik kesiliyor acaba güç kaynagı elektrik kesintisi yapıyor olabilir mi? Pek zannetmiyorum ama bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Powerbooster 550W 80+ PSU.
Kısa devre şalter attırır PSU'da kaçak varsa kısa devre yapıp attırabilir ayrıca söylediğin marka saatli bir bomba.
Elektrik kesilmesi başka şalter atması başka. PSU elektriği kesemez ama belli mi olur şalter attırabilir yani. Duruma göre her teknolojik aletin bu şansı var.
3 yıldır agızdan agıza aynı cümle ama fanında bile cızırtı yok bana kalırsa şans işi.
Çok nadir bir şekilde elektrik kesiliyor acaba güç kaynagı elektrik kesintisi yapıyor olabilir mi? Pek zannetmiyorum ama bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
"Bilgisayar PSU'su elektrik kesintisi yapar mı?" diye konu açtıran bir ağızdan ağıza cümle![]()
PSU'nun şalteri kapatmasi için yanma patlama gibi durum olmasi gerekiyor.
3 yılın sonunda arıza veriyorsa mükemmel bir PSU zaten yakın zamanda degiştirecegim de sebebi PSU mu neden nasıl oluyor onu biliyorsan bilgilendirmeni isterim ama onun dışında sırf çogunluk bomba diyor diye bomda diyeceksen pek faydası olmuyor.
Attırması için yüksek bir kısa devre yapması lazım yani ancak PSU patlarsa veya yanarsa bu ihtimal var ama sanmıyorum hiç denk gelmedim. Daha önceden yanlışlıkla kısa devre yaptırmıştım fakat bu sadece anakartı yakmıştı PSU sağlamdı bir de yakmıştı dediğim öyle ateş falan yok pek görünmeyen tarzdan yanma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.