- Makaleler
- 42
Kendi listemi yazayım;
QP
İnventus
Sinerji.
QP
İnventus
Sinerji.
Vatan`ın satış sonrası desteği sandığınızın aksine pek iyi değil ve fiyatları pahalı.@fryzen hocam neden öyle işaret bıraktın![]()
Muhtemelen sen hizmet kalitesi ve memnuniyet odaklı bir soru/anket yönelttin. Bu bağlamda kesinlikle QP diyorum çok açık bir şeklide. Ayrıca ben sistem alacağım zaman 3 ay kadar araştırma yaptım. Fiyatına göre neyi nereden almalıyım diye. QP'den alarak sistemi 1000 lira kadar kâr ettim diyebilirim.Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. İndirim dönemlerinde değil, normal dönemde bütün sistemi tek siteden toplayacak şekilde yorum yaparsak daha objektif olacağı kanaatindeyim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Benim de şahsi sıralamam QP=Sinerji>Inventus=İncehesap>Teknobiyotik>Vatan=Itopya yönünde.Muhtemelen sen hizmet kalitesi ve memnuniyet odaklı bir soru/anket yönelttin. Bu bağlamda kesinlikle QP diyorum çok açık bir şeklide. Ayrıca ben sistem alacağım zaman 3 ay kadar araştırma yaptım. Fiyatına göre neyi nereden almalıyım diye. QP'den alarak sistemi 1000 lira kadar kâr ettim diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.