Bilgisayar toplayacak olsanız hangi siteyi tercih ederdiniz?

Hangi site?

• Oy verenlerin toplamı
    70
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. İndirim dönemlerinde değil, normal dönemde bütün sistemi tek siteden toplayacak şekilde yorum yaparsak daha objektif olacağı kanaatindeyim.
Muhtemelen sen hizmet kalitesi ve memnuniyet odaklı bir soru/anket yönelttin. Bu bağlamda kesinlikle QP diyorum çok açık bir şeklide. Ayrıca ben sistem alacağım zaman 3 ay kadar araştırma yaptım. Fiyatına göre neyi nereden almalıyım diye. QP'den alarak sistemi 1000 lira kadar kâr ettim diyebilirim.

Muhtemelen sen hizmet kalitesi ve memnuniyet odaklı bir soru/anket yönelttin. Bu bağlamda kesinlikle QP diyorum çok açık bir şeklide. Ayrıca ben sistem alacağım zaman 3 ay kadar araştırma yaptım. Fiyatına göre neyi nereden almalıyım diye. QP'den alarak sistemi 1000 lira kadar kâr ettim diyebilirim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Benim de şahsi sıralamam QP=Sinerji>Inventus=İncehesap>Teknobiyotik>Vatan=Itopya yönünde.

Tek siteye yada mağazaya bağlı kalmamak lazım. Alınacak ürünleri belirleyip en ucuz alternatiflerden edinirim genelde. Ama tek site seçecek olsam QP derdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı