Bilgisayar virüsü korkusu nasıl yenilir?

Fotoğrafta gördüğünüz web siteleri cookieler ile zarar verebilir diye Tarama verilerini temizledim. Şifrelerimi değiştirmeli miyim?
 

Ben diğer antivirüsler ile çok defa bir çok sıkıntı deneyimledim ve en son bilgisayarımı ilk aldığım zaman yani sene 2004 falandı sanırım, bir defa deneyimlediğim Norton'a şans verdim. 3 senedir hiç zam falan olmadan her sene 70 TL vererek torrent, dizi siteleri vs. hiç birinde sıkıntı yaşatmadı. Saçma sapan şekilde aralara girip onu bunu da silmiyor. Bir de firewall'u manuel yaptım. Bu sayede internete bağlanacak istisnasız her program için benden izin alıyor, bir süre sonra zaten her zaman bağlanmasına izin verdiğiniz, güvendiğiniz programlar internete bağlanırken size ek sorun veya pencere çıkarmıyor. Bu tür konularda engellenene izin, izin verilene de engel koyabiliyorsunuz zaten manuel olarak. Sisteme de çok fazla yükü yok.

Satın almanı şiddetle tavsiye ederim. 36 yaşıma kadar pek çok deneyim yaşadım cidden virüsle ilgili. Artık o bu şu derken ilk defa PC'ye ne bir format ne de virüs temizleme yapmak zorunda kaldım. Otomatik yenilemeyi kapatıp her sene yeniden satın alırsan her daim 70 TL oluyor fiyat haberin olsun.
 
Arkadaşlar bende bilgisayar virüsü kapma korkusu var. Malwarebytes Premium deneme sürümüm var. Gerçek zamanlı koruma açık her gün otomatik tarama yapıyor. Ama ona rağmen bilgisayarıma gökten virüs inecek gibi hissediyorum. Geçen gün ablam ben dışarıdayken bilgisayarımızdan korsan film açmaya çalışmış ve girdiği siteler bilirsiniz otomatik linkler açar. Malwarebytes sağ olsun gerçek zamanlı korumayla bilgisayarı korumuş ama ben huylanıyorum hep. Bu korkumu nasıl yenebilirim?
Bunlar da otomatik açılan siteler.

Eki Görüntüle 1434318

Kraspersky deneyebilirsniz
 
Çözümü söyledim ben aslında. Doktora gitmesinde fayda var. Kim bilir tıp literatüründe belki yeni bir hastalık ismi olur. Ya da belki de vardır bunun ismi.

En küçük şüpheli düşünmeye doktora gitsek hepimiz 46'lık olurduk :D
 
Ben her bilgisayar mühendisliğinde Linux'e özenen biri gibi Kali ile başladım bu işe ama Kali çok sarmamıştı.

Kali siber güvenlikçi distrosu, sarmaması normal.

Fotoğrafta gördüğünüz web siteleri cookieler ile zarar verebilir diye tarama verilerini temizledim. Şifrelerimi değiştirmeli miyim?

Tarayıcıdan bu kadar virüs girebilceğinden şüphe ediyorsan Firefox kullan hardenlayıp oldukça güvenli bir tarayıcı deneyimi elde edersin.
 
Kali siber güvenlikçi distrosu, sarmaması normal.

Tarayıcıdan bu kadar virüs girebilceğinden şüphe ediyorsan Firefox kullan hardenlayıp oldukça güvenli bir tarayıcı deneyimi elde edersin.

Aramızda kalsın bir ara siber güvenlikle uğraşmak istedim o yüzden Kali ile başladım :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı