ilkayakifs
Hectopat
Hm evet neden böyle olduki?Hocam bir sey farkettim. Dosyalarin oldugu bolumde 6GB kullaniliyor yaziyor. Dosyalarin boyutu daha fazlaydi.
Hm evet neden böyle olduki?Hocam bir sey farkettim. Dosyalarin oldugu bolumde 6GB kullaniliyor yaziyor. Dosyalarin boyutu daha fazlaydi.
Kopyalama islemini yarida kesmis olabilir misiniz?Hm evet neden böyle olduki?
sudo mount /dev/nvme0n1p6 /d && nemo /d
Doğrumu girdim acaba?Kopyalama islemini yarida kesmis olabilir misiniz?
sudo mount /dev/nvme0n1p6 /d && nemo /d
Bolumu yeniden baglayalim. Altta free space kisminda ne yaziyor?
Evet dogru. Terminal'i yukariya surukleyin. Altta free space yaziyor.Doğrumu girdim acaba?
Eki Görüntüle 1641086
24.8GB yazıyor hocam.Evet dogru. Terminal'i yukariya surukleyin. Altta free space yaziyor.
Asiri garip ya. Bir de Nemo'dan tasimayi deneyelim.24.8GB yazıyor hocam.
sudo mount /dev/nvme0n1p3 /w
sudo nemo /w & sudo nemo /d
Sürükledim ve bıraktım 2.6 gb boş yer gözüküyor şuan hocam oldu sanırsam.Asiri garip ya. Bir de Nemo'dan tasimayi deneyelim.
Iki pencere acilacak. Birinde windows, digerinde yeni bolum var. Yeni bolumden klasoru silin.Bash:sudo mount /dev/nvme0n1p3 /w sudo nemo /w & sudo nemo /d
Windows bolumunden dosyalarin oldugu klasoru bulup yeni bolume surukle birak yapin.
Sonunda. Dosyalar duzgun calisiyor degil mi?Sürükledim ve bıraktım 2.6 gb boş yer gözüküyor şuan hocam oldu sanırsam.
sudo umount /d && sudo umount /w
Hocam Gparted'i kapadım geri açılmıyor ne yapmam gerek?Sonunda. Dosyalar duzgun calisiyor degil mi?
Bolumlerin baglantisini yine cikaralim.
Nemo'lari kapatin ve terminal'e bunu yazin.
sudo umount /d && sudo umount /w
Gparted'i kapatip geri acin, dedigim bolumleri yeniden silin ve fotograf atin.
Root yetkisi olmadan baslamaz.Hocam Gparted'i kapadım geri açılmıyor ne yapmam gerek?
sudo gparted
olarak baslatin.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.