Bilgisayar açılırken siyah ekranda kalıyordu. Ekran kartını resetledikten sonra açıldı ekran görev yöneticisine de ulaşamıyordum. Avast'ta otomatik olarak devre dışı kalmış. Hiçbir zaman böyle bir şey olmazdı F. Orumlarda gezdim herkesin önerdiği Anti-Virüs programlarını indirdim fakat kuramadım. Kurmaya çalıştığımda ekte olan hata meydana geldi. Ne yapmam lazım?
@Krath dediğiniz gibi farklı sistemden Windows USB'sini tekrar hazırlayın deneyin. O da işe yaramazsa ortada çok ciddi bir problem söz konusu demektir.
ESET SysRescue Live aracını kullanarak zararlı yazılımların nasıl temizleneceğini anlatıyoruz. Eset SysRescue Live, işletim sisteminize girmeden CD/DVD ya
ESET SysRescue Live aracını kullanarak zararlı yazılımların nasıl temizleneceğini anlatıyoruz. Eset SysRescue Live, işletim sisteminize girmeden CD/DVD ya
Hocam ESET bulabilir de yine de her türlü sonunda temiz kurulum yapması lazım. Virüs silinirken System 32'ye zarar verip Windows'u çökertebilir. Yani boşa vakit harcamaktan ileriye gidemez.
Bu nasıl bir meret böyle. Ben bile diyorum ki TEMİZ KURULUM YAPIN. Resmen bilgisayara hükmediyor şu an.
Hocam ESET bulabilir de yine de her türlü sonunda temiz kurulum yapması lazım. Virüs silinirken System 32'ye zarar verip Windows'u çökertebilir. Yani boşa vakit harcamaktan ileriye gidemez.
Temiz kurulumu bende önerdim zaten. Konu sahibi virüs hakkında araştırmalara devam ettiği için ona göre çözüm önerdim. Bu saatten sonra temiz kurulum en garanti yol olacaktır haklısınız.
Bu nasıl bir meret böyle. Ben bile diyorum ki temiz kurulum yapın. Resmen bilgisayara hükmediyor şu an.
Temiz kurulumu bende önerdim zaten. Konu sahibi virüs hakkında araştırmalara devam ettiği için ona göre çözüm önerdim. Bu saatten sonra temiz kurulum en garanti yol olacaktır haklısınız.