Çözüldü Bilgisayara virüs bulaştı ve hiçbir Anti-Virüs programı kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Krath

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayar açılırken siyah ekranda kalıyordu. Ekran kartını resetledikten sonra açıldı ekran görev yöneticisine de ulaşamıyordum. Avast'ta otomatik olarak devre dışı kalmış. Hiçbir zaman böyle bir şey olmazdı F. Orumlarda gezdim herkesin önerdiği Anti-Virüs programlarını indirdim fakat kuramadım. Kurmaya çalıştığımda ekte olan hata meydana geldi. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6,3 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Krath dediğiniz gibi farklı sistemden Windows USB'sini tekrar hazırlayın deneyin. O da işe yaramazsa ortada çok ciddi bir problem söz konusu demektir.
Ya şimdi benim de bir oyunum vm protect ile gizlenmiş. BF4. Bir sürü antivirüs, ESET, Norton dahil uyarı veriyor. Ama ben tınlamıyorum. Umarım onun içi sağlamdır. Yoksa birkaç aya aynı konuyu bende açabilirim:D.
Bence hiç bulaşmayın hocam "aman nolucak ki" demeye kalmıyo

Haklısınız hocam.
-10 tane crack oyun.
-Kaçak windows lisansı
-Kaçak office
-Kaçak office lisansı.

Bu ve sağdaki babayiğitler var.
Eğer canlı destek verebilirsek bu sorunu format atmadan çözebiliriz ve virüsün kaynağını bulabiliriz ama Technopatta bu mümkün değil.

oyunindir vip zaten güvenli site değil. Gri alanda Bitdefender'a göre.

Son düzenleme:
Eğer canlı destek verebilirsek bu sorunu format atmadan çözebiliriz ve virüsün kaynağını bulabiliriz ama Technopat'ta bu mümkün değil.

Oyunindir VIP zaten güvenli site değil. Gri alanda Bitdefender'a göre.

Zaten Bitdefender'in beyaz listesine aldım ben. Normalde engelliyor. Benim galiba CS 1,6 ve Most Wanted 2012 oyunlarım oradan. İkisi de sağlıklıydı. Ama çok gördüm zararlı çıkan. Laptopuma oradan kripto miner bulaşmıştı. Bir GTA VC indirdim USB belleğe atınca bellekten çıkınca tüm dosyaları silen bir zararlı vardı içinde. Ayrıca Bitdefender görmemişti. Ucuz yırttım. Genelde EXE dosyalarını vt de taratır öyle açarım.

Zaten Bitdefender'in beyaz listesine aldım ben. Normalde engelliyor. Benim galiba CS 1,6 ve Most Wanted 2012 oyunlarım oradan. İkisi de sağlıklıydı. Ama çok gördüm zararlı çıkan. Laptopuma oradan kripto miner bulaşmıştı. Bir GTA vc indirdim USB belleğe atınca bellekten çıkınca tüm dosyaları silen bir zararlı vardı içinde. Ayrıca Bitdefender görmemişti. Ucuz yırttım. Genelde EXE dosyalarını vt de taratır öyle açarım.

Dışarıda Windows 11 için flash hazırlattırdım USB belleğime fakat bu uyarıyı alıyorum. Kaspersky Rescue Disk ile aynı flash fakat flashı Windows 11'den önce temizlemiştim.

Dosya Ekleri

• IMG_20250712_154629.jpg
    IMG_20250712_154629.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 29

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı