Bilgisayarcı laptop parçalarını çalmış olabilir mi?

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
İyi günler temiz kurulum ve format attırması için bilgisayarcıya bilgisayarı vermiştim 1 ay önce. Herhangi bir parçayı sökmüş olabilir mi? Bir de bilgisayarda iki tane disk var benim eklemediğim birisi 100 MB sağlam gibi bir adı vardı diğeri ise 500 MB sağlam kurtarma gibi bir ismi vardı bu normal midir yoksa bilgisayarcı mı eklemiştir?
Bir de 1 hafta önce sadece C diskini silerek temiz kurulum yaptım kendim bilgisayarının yapmış olduğu her şey gitmiş midir?

İyi günler temiz kurulum ve format attırması için bilgisayarcıya bilgisayarı vermiştim 1 ay önce. Herhangi bir parçayı sökmüş olabilir mi? Bir de bilgisayarda iki tane disk var benim eklemediğim birisi 100 MB sağlam gibi bir adı vardı diğeri ise 500 MB sağlam kurtarma gibi bir ismi vardı bu normal midir yoksa bilgisayarcı mı eklemiştir?
Bir de 1 hafta önce sadece C diskini silerek temiz kurulum yaptım kendim bilgisayarının yapmış olduğu her şey gitmiş midir?

Format için bilgisayarcıya gitmeyin bence hem fazla para alır hem de gerek yok arkadaşlar.

500 MB olan Bİlgisayara ait C diskinin parçası ek olarak bir şey takmamış ayrıca bilgisayarındaki parçaları biliyorsan Aygıt Yöneticisi'nden kontrol edebilirsin marka ve modellerini.

Bildiğim kadarıyla format sonrasında o diskleri windows oluşturuyor(bende de var) sorun olmaz yani, formatta sorun olursa diye yedek alınıyor. İçinden bi parça çalıp çalmadığını en iyi sen bilebilirsin. Bilgisayarının özelliklerini bilmen, belki not alman gerekliydi. Eğer bilmiyorsan eskiye göre performans düşüklüğü falan varsa ordan anlayabilirsin ama kanıtlama şansın yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı