Bilgisayarcı parça çalar mı?

• Konuyu başlatan Vio
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 4.539
Makaleler
2
Daha fazla  
Selamlar, laptopumu temizletip macun sürdüreceğim ama bir korku var.
Ya parça mı çalarlarsa? Her parça ezberimde adama bunu söyleyip gözünü korkutsam işe yarar mı ya da inadına hainlik mi yapar?
Çalarsa belki dövebilirim bilmiyorum destek alıp basarım herhalde ya da bunu sözlü şekilde hallederim ama hiç bela istemem.
Ne yapmalıyım daha önce gitmedim bu adama?

Ya parça mı çalarlarsa? Her parça ezberimde adama bunu söyleyip gözünü korkutsam işe yarar mı ya da inadına hainlik mi yapar?
Çalarsa belki dövebilirim bilmiyorum destek alıp basarım herhalde ya da bunu sözlü şekilde hallederim ama hiç bela istemem.

Az sakin ol dostum. Çevredeki esnaflara sorabilirsin nasıl biri olduğunu. Ahlaklı uzun yıllardır işini yapan adamsa sıkıntı olmaz. Çok korkuyorsan kendin değiştir bence.

Fiziksel şiddetle çözülecek bir durum değil, eğer güvenmiyorsanız daha güvenilir bir bilgisayarcıya gidin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı