Bilgisayarın arkada çalıştığı için çürüyor.Windows'un zamanında getirdiği güzel bir teknoloji. Güç tüketmez, zararı yoktur. Yarı yarıya hızlı başlatmayı sağlar.
Güç kullanmadan nasıl çalışıyor? Çünkü fişten çekseniz de devam eder bu süre. Bir de çürüme derken? Komponentler mining gibi ağır yükte çalışırsa belki "çürür". Sistem açık bırakılsa bile uzun yıllar performans kaybetmeden kolayca çalışırlar. Bkz. Server'lar.Bilgisayarın arkada çalıştığı için çürüyor.
Onlarda çok kaliteli özel olarak üretilmiş parçalar olmasın sakın. Güç kullanıyor.Güç kullanmadan nasıl çalışıyor? Çünkü fişten çekseniz de devam eder bu süre. Bir de çürüme derken? Komponentler mining gibi ağır yükte çalışırsa belki "çürür". Sistem açık bırakılsa bile uzun yıllar performans kaybetmeden kolayca çalışırlar. Bkz. Server'lar.
Yormuyor hocam.Sayacın bana bir zararı yok sadece sistemi yorup yormadığını merak etmiştim.
Hepsi günümüz şartlarında üretilmiş, sizin de sisteminizde kullanabileceğiniz parçaları kullanıyorlar. Peki sistem kapalıyken ve güç kablosu takılı değilken sistemi sizi tabirinizle "çürüten" bu güç nereden geliyor?Onlarda çok kaliteli özel olarak üretilmiş parçalar olmasın sakın. Güç kullanıyor.
Shift basarak kapatın tamamiyle kapanır.Merhaba ben bilgisayarımı kapatıyorum ya da kapattım olarak biliyorum fakat görev yöneticisinde 13 gündür açık olduğu yazıyor benim mi yanlışım var yoksa bir sıkıntı mı var?
Eki Görüntüle 1564356
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.