Bilgisayarım açılmıyor

beyazkale

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2014
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 6 yıllık bir bilgisayarım var, geçenlerde arıza yaptı fakat ne olduğunu servis dahi çözemedi. Kuzey köprüsü deyip başlarından savdılar yeni makina toplayalım dediler.
Arıza şu şekilde; Dvd çalışmıyor, Hdd çalıştığını duyuyorum fakat ekrana hiç bir şey gelmiyor ve Hdd ön panel ışıkları yanmıyor fakat ön taraftaki usb ışıkları yanıyor.
Fanlar çalışıyor arıza nedir acaba?
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne demek istediğinizi anlamadım.

Birde önemli nokta şu ramleri çıkarttığınızda normalde bip sesi gelmesi lazım gelmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bip sesi anakarttan gelir arıza veya bi parçanın oturmadığı zaman. Kuzey köprüsü arızalı denmiş sanırım sisteminde eski oyun oynamıyosan uygun bir fiyata kasa toplamanı tavsiye ederim bütçene göre.
 
Dediğim gibi burdan ne söylesem yalan olur. Bilgisayı götürdüğün tamircide 2. el anakart vardır muhtemelen işlemcine uyumlu eğer arıza anakartta ise.
 
Anakartta olduğunu sanmıyorum. Her yerine baktım. Cpu kadar herhangibi bir yanık şişme kırılma çizik yok ama ne olduğunu da anlayamadım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlarından savmalarının sebebi sistemöin uğraşılmıycak kötü sanırım HDD sorunlu olabilir Hd Tune Bad Sectör Taraması yapın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı