Bilgisayarım hacklendi

İyide bu oyun pahalıliliğindan sonra ne yapsinlar.
Haklısın büyük oyun şirketleri bu fiyatları yapıyor zaten, hepsi Türkiye'de yaşayan gençlerin oyun oynamamasını istediği için yapıyor.

Bunun tek bir suçlusu var ve hepimiz onun kim olduğunu biliyoruz, isyanınız ve sesiniz o tek adama çıksın bence. Çünkü ülkede pahalı olan tek şey oyun değil. 🙂

Kötü senaryoları yazayım.

Maile yanıt vermeniz sizi hedef haline getirir. Sizle uğraşmak isteler. Bir şeyler sakladığınız ya da ulunmasından endişe ettiğiniz varsayımı ile yeni mailler atarlar ya da işi daha ileri götürüp ailenize sarabilirler.

Yazılım uzmanı değilim ama mutlaka bilenler vardır. Okuduğum bazı yazılarda mail ile geri dönüşlerde IP adresiniz ve bilgisayarınıza ait bazı kodları da sizden almış olabiliyorlar. Diye biliyorum.
Umarım bunlar en kötü senaryolardır ve tahminimce sadece instagramıma erişmesinden dolayı bu kadar becerikli birileri olduklarını düşünmüyorum

Haklısın büyük oyun şirketleri bu fiyatları yapıyor zaten, hepsi Türkiye'de yaşayan gençlerin oyun oynamamasını istediği için yapıyor.

Bunun tek bir suçlusu var ve hepimiz onun kim olduğunu biliyoruz, isyanınız ve sesiniz o tek adama çıksın bence. Çünkü ülkede pahalı olan tek şey oyun değil. 🙂

O adama ses çıkarsak ne olacak sanki.

Anlatmak istediğim şey aslında güvenilir kaynaktan indirildiğinde sorun olmadığıydı fakat öyle olsun.
Zaten kazanacağını kazanmış benim 100TL paramı ne yapacak.
Orijinal oynamak için gereken her şeye sahip olsaydım senin gibi orijinal oynamayı marifet sanan ucubelerle forumda uğraşmazdım.
Ben daha 1 senedir işlemcimi yükseltemiyorum benim attığım fotoğraftan çıkardığın şeye bak.
Çok zoruna gitmesin bunu düşünmesi gereken sen değilsin.

Ucube diye hakaret ettiğin kişi yıllardır çalışıp kendi emeğiyle kazandığı parayla emeğin ne olduğunu bilerek harcama yapıyor. Lafını sana iyi bir gelecek sunamamış annene ve babana söyle, ben senin işlemci alamamanın suçlusu değilim.

Kalk ve çalış, mazlumu oynayacağına veya bu kadar dişli hakaret edeceğine biraz erkek ol ve kendini hangi alanda geliştiriyorsan geliştir, emeğinle para kazan ve başkalarının emeğine saygısızlık etme.

Tabii ki de marifet sayacağım, binlerce kişinin emeği olan bir sanata katkıda bulunuyorum, bunu yapabilecek güce de sahip olmak için yıllarca kendimi geliştirdim, sana göre ben bunun için ucubeysem, sen bana göre bir hiçsin. 😕

Sanırım yeni yöntem falan.Aynı olay bir sürü kişide yasanmış bu aralar dikkat etmek gerek crack oyun yerine ortak hesap alabilirsiniz.

Ucube diye hakaret ettiğin kişi yıllardır çalışıp kendi emeğiyle kazandığı parayla emeğin ne olduğunu bilerek harcama yapıyor. Lafını sana iyi bir gelecek sunamamış annene ve babana söyle, ben senin işlemci alamamanın suçlusu değilim.

Kalk ve çalış, mazlumu oynayacağına veya bu kadar dişli hakaret edeceğine biraz erkek ol ve kendini hangi alanda geliştiriyorsan geliştir, emeğinle para kazan ve başkalarının emeğine saygısızlık etme.

Tabii ki de marifet sayacağım, binlerce kişinin emeği olan bir sanata katkıda bulunuyorum, bunu yapabilecek güce de sahip olmak için yıllarca kendimi geliştirdim, sana göre ben bunun için ucubeysem, sen bana göre bir hiçsin. 😕

Bende suçu sende aramıyorum sadece dediğin saçma geldi.
Beni korsan oynamama göre yargılama.
Benim niyetim korsan oyun doğru yerden indirildiğinde sıkıntı olmadığıydı fakat kendimi biraz yanlış ifade etmişim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı