Bilgisayarım hacklendi

Benim ses çıkarmadığı mı nereden biliyorsun.
Çıkarıyorsan seni tebrik ederim dostum.

Bende suçu sende aramıyorum sadece dediğin saçma geldi.
Beni korsan oynamama göre yargılama.
Benim niyetim korsan oyun doğru yerden indirildiğinde sıkıntı olmadığıydı fakat kendimi biraz yanlış ifade etmişim.

Seninle oturup tartışamam dostum, zira hakaret edip devam edeceksin ve ben de fevri birisiyim, diyeceğimi dedim iyi sosyaller.
 
KİŞİSEL VERİLERİN ZATEN ADAMIN ELİNE GEÇMİŞ BTC VERSEN BİLE YİNDE DE BİLGİLERİNİ PAYLAŞIR.ÇAREN YOK
 
eline geçtiği ne malum işte tek attığı ss bu verileri çalabilecek düzeydeki bir insan gider hesaplarıma erişmişken ki fotoları vs atmaz mı
Doğru, ama ya elindeyse. Çok karışık bir durum ama btc atmamak gerek o belli. Bence format atmalısınız. Eğer çok önemli dosyaların varsa onları Bi flash belleğe at.
 
Merhaba, bu mesajın birebir aynısını bir arkadaşım da aldı, onun bilgisayarında benim mail bilgilerim de vardı, ne yapalım bilemedik destek olabilecek var mı?
 
Merhaba, bu mesajın birebir aynısını bir arkadaşım da aldı, onun bilgisayarında benim mail bilgilerim de vardı, ne yapalım bilemedik destek olabilecek var mı?
Cevap vermeyin.
Eğer bilgileriniz gerçekten elindeyse yapacak bir şey yok.

2FA açıp şifreleri değiştirin.

Yüksek ihtimalle oltalama maili.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı