haleedonmez
Yoctopat
Uzaktan izlenmişiz. Telefona sanırım bir program yükleniyormuş. İphone 6 kullanıyordum. İphone 12Bu insanlar normalde sorunlu olduğumuz insanlar ve hemen evimizin yanında oturuyorlar, bizim modem onlarda full çekiyor.
Trollük yapılıyor, instagram hesabım çalındı daha sonra geri aldık. Uzaktan izlenmişiz. Mesajlar, google geçmişi, vs. Hatta telefonda elimi nasıl koyduğumu bile söylüyor, kameradan izlemişler mi? Bunlar nasıl oluyor? Nasıl yapılıyor?Sizinle iletişime geçildi mi? Şantaj yapıldı mı? Eğer reşitseniz davacı olabilirsiniz tabii ki, değilseniz aileniz olsun.
Uzaktan izlenmişiz. Telefona sanırım bir program yükleniyormuş. iPhone 6 kullanıyordum. iPhone 12
Trollük yapılıyor, Instagram hesabım çalındı daha sonra geri aldık. Uzaktan izlenmişiz. Mesajlar, Google geçmişi, vs. Hatta telefonda elimi nasıl koyduğumu bile söylüyor, kameradan izlemişler mi? Bunlar nasıl oluyor? Nasıl yapılıyor?
Bilgisayara format atmak yeterli olur mu? Telefon ve hat değişikliğine gittim, Instagram'ımı çaldıktan sonra bana tekrar ulaştılar. iPhone 12 alsam ve tekrar hat değiştirsem kesin çözüm olur mu? Modemi resetlemedim ama prizden çekildi hala bilgilerimize ulaşabilirler mi?