Bilgisayarıma virüs bulaşmış olabilir mi?

Yanlış bilgi
Eskideyken bilgisayarımda bir aralar mouse kendi kendine hareket ediyordu. Virüs taraması yaptığım zaman bir 20 dakikalığına bir şey olmuyordu, sonra tekrar başlıyordu. Bilgisayarıma virüs girdiğinden şüpheliyim. Çok nadir olarak da CMD açılıyor PC bir 10 dakika kullanılmayınca kapanıyor. Bir ara Avast'tan tam virüs taraması yaptırdım. 3 tane virüs çıktı 2'sini sildim 1'ini karantinaya aldım. Adı da fision.dll.

Ha o çok büyük anca PC format ile geçer.

Malwarebytes veya Bitdefender'ı öneririm MacBook kullanıcısıyım ve virüs olduğundan şüpheliydim Safari falan açılınca saçma siteler çıkıyordu Apple destek ilk Malwarebytes önerdi sonra ben Bitdefender'a geçtim ara sıra virüs çıkıyor bende de.

CMD'nin arada açılması hariç tipik bir virüsün yapacağı davranışlar değil bunlar. Bilgisayardaki her anormalliği virüse bağlamayın. Önerilen araçlarla yapılan taramada bir şey çıkmıyorsa sorun başka bir yerdedir.

Avast zaten iyi bir antivirüs değildir.
En iyilerinden bir tanesi. Kimlerin sözünü dikkate alacağına bağlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı