Bilgisayarınıza virüs bulaşınca ne oldu?

Photoshop diye 2 GB trojan indirmiştim sonra masaüstü, ve tüm tarayıcılar Çince olmuştu arada Uzakdoğulu kadınlar falan da çıkıyordu, sanırsın masaj salonu. Format attık ne yapacağız. Anti virüs bile inmiyordu.
 
Merhaba dostlar.
Bilgisayarına çok kötü bir virüs bulaşan var mı? Ne oldu anlatır mısınız? Merak ediyorum.

Sistem yavaşladı, Kaspersky kendisini virüs algıladı. Ve 3 ay önce Remote Access Trojan yedim onda da yani çok bir şey olmadı masaüstümün resmini değiştirdi RAT atan kişi kısaca belli etti ve ikinci olarak büyük ihtimalle kayıtlı şifreleri alıp gitti.
 
PES 2013 kuracaktım, tabii daha çocuğuz :D. Kurarken ransomware zararlısı bulaşmıştı, format attırmaya götürmüştük. Alfa bilgisayarcı da PES 2013 orijinal vermişti. (Kutusuyla.)

Uzakdoğulu kadınlar falan da çıkıyordu, sanırsın masaj salonu.
@erengore Uzakdoğulu kadınlardan bahsediyor hocam koşun :D.
 
Photoshop diye 2 GB trojan indirmiştim sonra masaüstü, ve tüm tarayıcılar Çince olmuştu arada Uzakdoğulu kadınlar falan da çıkıyordu, sanırsın masaj salonu. Format attık ne yapacağız. Anti virüs bile indimiyordu.
Hocam nereden indirdiniz, YouTube'da mı gördünüz?
Alfa bilgisayarcı da PES 2013 orijinal vermişti.
Hocam adres verin bende bilgisayara Ransomware bulaştırayım bana da versin.
 
Merhaba dostlar.
Bilgisayarına çok kötü bir virüs bulaşan var mı? Ne oldu anlatır mısınız? Merak ediyorum.

En kötüsü Heur'du. İsterseniz Kaspersky ile kafa atın silemezsiniz. Kendini çoğaltır. Bu lanet olası virüs formatla dahi gitmedi. Benim sistemime bu virüs bulaştı. Hiçbir şey yapamadım Kaspersky ile virüsü sil dediğim anda bilgisayar çöker Kaspersky silinir. Bu virüsün bir sürü çeşiti vardır çoğu .exe ölür. Yedeklemeyi unutun. Güvenli modu unutun. Bu virüsün çok çeşiti vardır. CTRL+alt+delete basamazsınız. Virüs engeller. Antivirüs açmayı unutun. Yani karşımda virüsü yapan adam olacak. Sen naptın deyip mezarını açmaya başlardım. Ulan silemedim hala eski PC de duruyor. Defol kardeşim ne istiyorsun benden ya? Kısacası bu virüs bilgisayarınızda devreye girdiği anda. Bilgisayarı camdan atınız.
Donanımhaber,Technopat,Sanalkurs
 
Bende anlatayım,
O zamanlar yaş 10 falan tamindirden salak gibi GTA 5 indirmeye çalıştım. Her neyse her şeye izin verdim. Sonra bilgisayarın masaüstüne gelemiyordum. Kendi kendine programlar silindi, oyunlarım silindi. Sonra virüsü kaldırmaya çalıştım ve kaldırdım fakat yine de emin olamadım. Format attım geçti.
 

Geri
Yukarı