- Makaleler
- 1
Bim de çalışan yakınınız mı var?Mesela ben, normalde 10 TL'ye alacağın şeyi BİM'den 1 TL'ye alıyorsun, daha ne istiyorsun?
Bim de çalışan yakınınız mı var?Mesela ben, normalde 10 TL'ye alacağın şeyi BİM'den 1 TL'ye alıyorsun, daha ne istiyorsun?
Coca Cola'nın fabrikası sizin sanırsam. Amacım fanboyluk değil konuya yeni geldim.Örnek? Ne olduğu/nasıl-nerede üretildiği belirsiz Le'Cola'lar mı, yoksa iğrenç kokulu cipsleri mi? Şu fanboyluk işini bırakın.
BİM de çalışan yakınınız mı var?
Ben de neden böyle yapıyor diyordum mouse filan ayırdınız mı?Evet var.
Ben de neden böyle yapıyor diyordum mouse falan ayırdınız mı?
Hiç sevmediğim melanet bir markettir.
Burada firmanın geneline laf ediliyor babanız ayırmıyorsa üstünüze alınmalınıza gerek yok.Hayır ayırmadım, ayırmak yasak zaten, ama herkes gibi gidipte kanaviçe seti aldım. BİM hassas noktam çünkü 15 yıldır babamın neler çektiğini görüyorum, ondan kötü yorum görünce de kendime hakim olamıyorum, kusura bakmayın.
Yorum yapmamayı tercih ediyorum.
Burada firmanın geneline laf ediyor babanız ayırmıyorsa üstünüze alınmalınıza gerek yok.
Konunun ilk mesajına bakmanı tavsiye ederim.Herkesin kaç gündür hakkında konuştuğu bilgisayar malzemeleri...
Bu BİM'in doğru bir şey yaptığının değil, bakkalların yanlış bir şey yaptığının göstergesi. Ayrıca dediğin şeylerin markaları aynı değil. Ha bir de ilk alıntıladığım mesajda 10 liralık ürünlerin 1 liraya satıldığını söylemişsin. Örnek vermeni bekliyorum.Senin iğrenç dediğin cipslerin bakkalda 6 liraya satılırken BİM de 4-5 TL'ye satılması.
Beni daha hiç tanımadan bu yorumu yapman çok komik.Sen de sadece kendini düşünüyorsun.
Adam görevini yapıyor, bunu herhangi market görevlisi ya da bakkalcı hatta mahalle aralarındaki manavcılar bile yapıyor.O adamlar bu korona da evlerini geçindirmek için çalışıyorlar saat kaçlara kadar, yeterince açık oldu mu?
Hayır değil, ayrıca Coca Cola'nın faydalı ya da çok iyi bir ürün olduğunu falan da belirtmedim.Coca Cola'nın fabrikası sizin sanırsam.
O zaman mesajları okumanızı tavsiye ediyorum.Amacım fanboyluk değil konuya yeni geldim.
Burada senin babana ya da şahsına yapılan bir hakaret yok farkettiğin üzere. Genelleme yapılıyor.BİM hassas noktam çünkü 15 yıldır babamın neler çektiğini görüyorum, ondan kötü yorum görünce de kendime hakim olamıyorum, kusura bakmayın.
Ama BİM öyle demiyor.Hayır ayırmadım, ayırmak yasak zaten...
Üstte yorum yaptığın mesajı alıntıladım. Bakabilirsin.Biliyorum ve yorum da yapmadım işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.