BİMCELL'e geçilmeli mi?

Şehir içinde Türk Telekom'la aynı. Gerçi şehir dışında da aynı. Hiçbir farkı yok bence. İkisini de kullandım ve şu an BİMCELL kullanıyorum fiyat olarak yarı yarıya ve BİMCELL kullanmamak için hiçbir sebep yok.

İlk SIM kartım bimceldi sonra TT geçtim BİMCELL az çekiyor en azından TT geç derim ben TT geçeli 5 6 sene oldu o zamanlar fiyatlar uygundu gene de o parayı hak etmediğini düşünüyorum TT geçmek daha mantıklı.

TT neyse çekim gücü aynısı, ama internet hızı biraz daha yavaş, 1 yıl kadar kullandım fena değildi.
TT kullandığı sil süpür gibi avantajları kullanabiliyorsunuz, TT uygulamasını da kullanabiliyorsunuz BİMCELL'in uygulamasını kullanmanıza gerek yok.

Türk Telekom çekim gücüne göre çekiyor önce bunu kontrol etmelisin. BİMCELL tarifeleri taahhüt olmadığı için aylık zamlar gelebiliyor. Yani aylık yeni paket yaparken önceki ayda ödediğinden daha fazlasını ödeyebilirsin. Bimcelliler arası konuşma sınırsız. BİMCELL uygulaması var oradan işlemleri yapabilirsin. Türk Telekom çekim gücünü kontrol edip geçmen daha doğru olur farkı yok.

Kalan kullanımları müşteri hizmetlerini arayarak öğreniyorsunuz. Çekim gücü berbat. Kullanan arkadaşlarımın deneyimlerinden yola çıkarak yazdım.
Böyle bir şey yok. Uygulamadan görüntüleyebiliyorsunuz. Hem Bimcell'in kendi uygulamasını kullanabilirsiniz, hem de Türk Telekom Mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Giriş bilgileriniz ikisinde de çalışıyor. Bimcell uygulaması zaten Türk Telekom'un giydirilmiş hâli, sadece aynı arayüze farklı logolar ve küçük düzenlemeler yapmışlar. Paket yükleme gibi işlemlerde Bimcell uygulaması hata veriyor. Bu yüzden Türk Telekom uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar. Faturali Türk Telekom kullanıyorum ve fiyatlar çok yüksek. Ben de gene birazcik ucuz olan BİMCELL'e geçmek istiyorum ama taahhüt olduğu için ne gibi cayma bedeli yansar bilmiyorum. BİMCELL kullanan arkadaşlar varsa önerebilir mi?
1 seneden fazla kullandım ve çok fazla önermiyorum, çekim gücü çok dengesiz ve iyi değil. Ben de ucuz olduğu için geçmiştim ama bunun yerine başka internet sağlayıcısı tercih edebilirsiniz bence. Mesela ben daha yeni Turkcell'e geçtim, 1 yıl taahhütlü yeni geçiş yaptığım için kampanyalı fiyattan üye oldum. Bimcell'den çok daha memnunum, tabi yine sizin telefon kullanımınıza bağlı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı