Kullanıyorum eğer telefonda pek bir zaman harcamıyorsanız bence tercih edilebilir.
*123# arayarak öğrenebiliyorsunuz.
TT kendi uygulamasindan öğrenebiliyormuşuz.
Çekimi iyi, hiç sorun yaşamadım ama fiyatları çok arttı son aylarda.
*123# de pek zor değil hocam. Mesaj olarak geliyor kalan kullanımınız.
Böyle bir şey yok. Uygulamadan görüntüleyebiliyorsunuz. Hem Bimcell'in kendi uygulamasını kullanabilirsiniz, hem de Türk Telekom Mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Giriş bilgileriniz ikisinde de çalışıyor. Bimcell uygulaması zaten Türk Telekom'un giydirilmiş hâli, sadece aynı arayüze farklı logolar ve küçük düzenlemeler yapmışlar. Paket yükleme gibi işlemlerde Bimcell uygulaması hata veriyor. Bu yüzden Türk Telekom uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim.Kalan kullanımları müşteri hizmetlerini arayarak öğreniyorsunuz. Çekim gücü berbat. Kullanan arkadaşlarımın deneyimlerinden yola çıkarak yazdım.
1 seneden fazla kullandım ve çok fazla önermiyorum, çekim gücü çok dengesiz ve iyi değil. Ben de ucuz olduğu için geçmiştim ama bunun yerine başka internet sağlayıcısı tercih edebilirsiniz bence. Mesela ben daha yeni Turkcell'e geçtim, 1 yıl taahhütlü yeni geçiş yaptığım için kampanyalı fiyattan üye oldum. Bimcell'den çok daha memnunum, tabi yine sizin telefon kullanımınıza bağlı.Merhaba arkadaşlar. Faturali Türk Telekom kullanıyorum ve fiyatlar çok yüksek. Ben de gene birazcik ucuz olan BİMCELL'e geçmek istiyorum ama taahhüt olduğu için ne gibi cayma bedeli yansar bilmiyorum. BİMCELL kullanan arkadaşlar varsa önerebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.