Enesn61
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar iyi günler, bu sene mezuna kaldım ve motor almak için 1.5 ay önce işe girdim. Girdiğim iş yavru balık üzerine. Benim derdim ise şu: İş zor neredeyse her gün 25Kg'luk yem çuvallarından 45 adet hatta daha fazlasını forklifte yüklüyorum ve gidip onu ünitede indiriyorum. Sonrasında onu dağıtması vs var. 30 tane havuz var yaklaşık olarak 3 metre genişlik 20 metre uzunluk ve 2 metre derinlik olacak şekilde. Onların içindeki ölü balıkları sifonluyorum. Genelde 2 kişi oluyor bu yüzden kişi başı 10-15 havuz düşünebilirsiniz bazıları boş oluyor ara sıra( ortalama bir havuz 20-30dk arası sürüyor). Sevkiyat olduğu zaman sabah 4'te kalkmam gerekiyor mesaiye çağırıyorlar kovalar ile tıra yükleme yapıyoruz. Haricinde ayak işleri falan yapıyorum mesela geçen gün sabahtan akşama kadar yerden sigara izmariti topladım. İş saati 8.30 ile 17.00 arası öğlende 1 saat yemek molası ve boş vaktimiz oluyor yemekte şirkete ait. Maaş asgarinin biraz üstü. Aklıma BİM'e girmek geliyor çünkü 35 bin TL maaşı var ve şu anki işime göre maaşı beni cezbediyor. Ayrıca ben full güneşin altında çalışıyorum desem yeridir her taraf açık burada hava çok sıcak. En azından BİM yazın serin kışında sıcak oluyor. Çalışma saatleri gibi birkaç fark var tabii ama en azından evime yağın bir mağazaya gidebilirim. Şu an günde 25 dk falan yol gidiyorum. Aklım karıştı ve fikir almak istedim. Market tecrübesi olan varsa veya fikrini belirtmek isteyen varsa her türlü görüşe açığım.
Son düzenleyen: Moderatör: